The Local: Никола Владимиров

Той е маркетинг мениджър, и още...

0 коментара Сподели:
Никола Владимиров

Те са потомците на бъдещето – наливат основите на града върху собствените си сърца. А за да ги опознаем, ние събираме артефактите. Онези култови предмети, реликви и оръдия на труда, с които местните герои описват самите себе си!

Никола, или още „Белия“, е добре познат sneakerhead, който вярва, че се променяме доста, обърнем ли поглед нагоре.

Той е едно от лицата на сникър културата у нас, застава смело зад брандовете Brocode и „Кристал“, както и зад менажирането на магазините Foot Court, Contrabanda и прилежащите им проекти. Последния – Banda TV, хвърля светлина върху по-интересните моменти от стрийтуеър, сникър и скейт сцената и музиката като неизменна част от голямата картинка. Нещата, с които се захваща, подправят средата, в която всички живеем, за да я превърнат в по-добро и интересно свърталище.

Изборът на Никола за предмети е аналогов, защото като човек, полагащ основи, е нормално да стъпва и отскача от такива.

Книгата

С „Дюн“ започна любовта ми към научната фантастика. Любовта към Космоса беше от по-рано с едни огромни руски енциклопедии, които имаха баба ми и дядо ми. Прочетох я като много малък и през всички тези години чаках някой да я екранизира както трябва, а версията на Дени Вилньов е най-добрата до момента. Книгата е много специална за мен, защото отвори апетита ми към четенето, начина на мислене и начина, по който виждам нещата генерално. Научи ме да фантазирам и да съм още по-любопитен.

Списанието

Whiteroom е нещото, което по стечение на обстоятелствата, предначерта професионалния ми път. Направихме списанието за сноуборд преди около 20 години с приятели и не осъзнавахме, че ще се превърне в нещо толкова съществено. Създадохме го така, че да е интересно и забавно дори за тези, които никога не са се занимавали със сноуборд. През годините ми отвори много врати, запозна ме с много хора и събуди в мен желанието към професионалното ми развитие. Оттогава имам огромен сантимент към печатните медии, а и към медиите изобщо.

Тефтерът

Този тефтер Moleskin подрежда мислите ми! На първо място, в него чертая всички нови проекти. В ежедневието го използвам, за да записвам какво предстои, защото, ако не го правя, пропускам 75% от нещата.

Ловим истории през призмата на обектива

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *