Тъмната страна на денима

0 коментара Сподели:

В гардероба на всяка жена трябва да има поне няколко задължителни чифта деним. Един обикновен скини чифт, поне един много удобен и поне още един, който се ротира всеки сезон в зависимост от тенденциите, които върлуват в момента.

И преди да се замислиш кой трябва да е третият, ние ще избързаме да ти кажем, че става въпрос за тъмен и много стилен деним, който ще изпрати зимата и ще посрещне пролетта в обятията си.

Той е тук, за да остане следващите месеци, защото тъмният нюанс безспорно преобладава в дизайнерските колекции. Той е всичко, което ти трябва, за да можеш да се движиш от точка А до точка Б в дневния си график. Тъмният деним е универсален боец, влиза в битки с всяка ситуация и търпи всякакви стилистични вариации върху себе си. 

Превъзходно скроени тъмни джинси по крака могат да бъдат безукорно допълнени от по-светла риза и елегантни обувки за фина, небрежна, но много истинска визия, ненатрапваща се с формалност.

Тъмен деним ползваме и за отгоре. Избираме овърсайз яке, за да разчупим любимите монохромни ансамбли, или просто наслояваме деним върху деним, когато бягаме от минималистично внушение.

Слуша ли ти се готина  музика?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *