Три албума, коитo правят август още по-зноен

0 коментара Сподели:
albums

Вероятността да четеш този текст, докато жарка пот се стича по тялото ти, е твърде голяма. „Навън е адска жега“ е реплика, която сигурно си чувал толкова пъти, колкото в живота си си казвал „Снощи можеше да си остана вкъщи“. Затова идвам с решение на проблема. Когато някой ти се оплаче от горещото време, просто му отговори с „Нека го направим по-горещо“ (освен ако не е майка ти). Как да направим август по-горещ? Просто пусни тези три албума, които ще изравнят телесната ти температура (препоръчително е да не е само твоята) с тази на въздуха.

Wet Leg – Wet Leg

Дебютният едноименен албум на момичетата от острова може да бъде описан като секси, забавен, инди пънк-рок екстаз. Китарните рифове, закачливите текстове и същевременно зрялото звучене ги изтласка далеч от oпределението клише. Ясно е, че не откриват топлата вода със стила си, но това, което ги прави велики, е именно лекотата, с която те карат да пожелаеш да си направиш най-щурия купон с пакостен партньор.

Corine – Un air de fete

Говорейки за секси, няма как да не включа и френски албум – този на най-новата инди поп звезда във Франция, а именно Corine. Френският език сам по себе си е песен, а като добавим нежни женски вокали, арпежиатори, синтезатори и танцови ритми, няма как да не се гмурнем в море от сексапил. Препоръчвам да се слуша силно, ще свалиш много килограми (по един или друг начин).

St. Vincent – Daddy’s Home

Болката също е секси – така започва албумът на американката Ани Кларк, позната като Saint Vincent с песента Pay Your Way in Pain. Усеща се силно Prince влияние в този албум, а има ли по-секси икона от него? Saint Vincent е Жената с китара на нашата ера, знае как да я докосва и чрез нея да докосне и нас. Daddy’s Home е трибют на рокендрол ерата от 70-те години, няма нужда да споделям какво се е случвало тогава на сцената и зад нея, нали?

Ако търсиш прохлада в летните дни – 21 заведения в София, в които да се скриеш от жаркото слънце

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *