Ново място: The Emporium Plovdiv – Mgallery

Новаторство и история в неделимо цяло

0 коментара Сподели:
The-Emporium-Deluxe-suite-full-view-web

Водещата световна група за хотелиерство Accor откри официално първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv – MGallery. Впечатляващата бутикова дестинация те очаква в сърцето на Пловдив, като предлага неповторимо петзвездно изживяване и изключителен интериор.

Оригиналният характер на сградата е модернизиран,

но отдава почит на местното културно наследство. Изключителната атмосфера на възродена историческа сграда, преплетена с артистичен дизайн, смарт технологии и невероятна история, приветства посетители от цял ​​свят да опознаят Пловдив. Хотелът разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, включително и 12 ексклузивни апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства. Когато пътуваме – без значение дали за удоволствие или по работа, локацията винаги играе голяма роля в избора. Дестинацията е на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на древния град: Римския форум, Римския стадион и включените в Индикативния списък на на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град

Основната цел на дизайнерите – Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо развиващите се и креативни архитектурни студия в хотелиерската сфера, е да се запази сградата на бившия универсален магазин – Евмолпия, известна забележителност за Пловдив, чрез възраждане на оригиналните ѝ черти и включването им в дизайна на хотела с внимание към културното наследство. Отличителните златни арт композиции, инкорпорирани в емблематичната визия на хотела, допълнително отразяват славната българска история.

На твое разположение са палитра от иновативни функции, които дават възможност да персонализираш атмосферата по свой вкус. В тази невероятна симбиоза между минало и настояще ще се насладиш на забележителна обстановка и първокласна кухня в известния ресторант Torro Grande и в предстоящия да бъде открит – Torro Premio. Талантливите готвачи, които ще те посрещнат тук, смесват най-добрите  продукти от локални ферми с авторска кухня, за да поднесат несравнима интерпретация на модерна и типично българска храна в едно.

За вълнуващи моменти ни очаква единствения по рода си у нас шампанско и коктейл бар в хотела, в който отпиваме блаженство и се радваме на живота.

The Emporium Champagne Bar & Cocktail lounge гарантира бягство извън града със своя светъл атриум, спокойна вътрешна градина и водно огледало. За да осигури максимално удоволствие, дългоочакваният хотел MGallery ще предлага уединени зони за релакс и фитнес, помагайки на гостите си да поддържат баланс между тялото и душата в изискана обстановка и спокойствие. Ако имате нужда от бягство от ежедневието си и усамотение, домакините потвърждават успеха си с листа известни личности, които са избрали хотела за своя престой – Glenn Hughes и David Lowy от The Dead Daisies, Magda Steczkowska, гигантският Armin van Buuren и Skepta!

ул. „Капитан Райчо“ 66
032 386 600

За морско настроение виж – Ресторантите и баровете на Южното Черноморие, които да посетиш това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *