Go Guide акостира на морето за Go Seaside Awards 2022

Традиционните ни награди вече имат и морски едишън, а ти с цялото си сърце можеш да избереш най-добрите барове и ресторанти на любимото синьо

0 коментара Сподели:
glass on sunset background

След дълга, продължаваща и вечна бар и гурме любов с любимата ни София решихме съвсем официално, че ни е време за една впечатляваща морска афера. Ето защо с вълнение обявяваме, че обличаме раираните фанелки, слагаме капитанските шапки, настройваме сетивата

и се отправяме към родното ни любимо море, за да селектираме и излъчим най-добрите барове и ресторанти на Северното и Южното ни Черноморие.

Както добре знаеш, след седем успешни издания на годишните награди Go Guide Food & Drink Awards нашата любов към гурме културата изобщо не е стихнала, затова не можем да пропуснем да оценим страхотните места, на които душата ни се радва, когато сме в морско безвремие. Go Seaside Awards са естественото отражение на стремежа на медията да бъде гид в необятния кулинарен, бар и клубен свят.

За първи път през лятото на 2022 г. Go Guide ще номинира, а ти ще гласуваш за най-добрите заведения от на север от Варна чак до красивия морски юг.

Кулминацията на всичко това ще е запомняща се и грандиозна церемония в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол.

Подсказваме, че  тази година конкуренцията е оспорвана, а ние като прецизни и добре обиграни експерти сме разделили за теб всички страхотни места в 10 категории – по пет за севера и юга. Ще можеш да гласуваш за севера в категориите Best Bar, Best Restaurant, Best Bar On The Beach, Best Restaurant On The Beach и Best Club. Същото те очаква и за южния бряг, където отново оценяваш Best Bar, Best Restaurant, Best Bar On The Beach, Best Restaurant On The Beach и Best Club.

Гласуването става с добре познатите ти вече стъпки –

влизаш на awards.goguide.bg, регистрираш се, гласуваш във всички категории и очакваш да видиш кои късметлии ще грабнат приза в съответната морска дисциплина. Кампанията продължава от 15 до 30 август и за да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите, на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели 1000 лв. ваучер за пазаруване за Fashion days.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория?

По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени. Имаш време да цъкаш за любимите си герои в периода на гласуване от 15.08.2022 до 30.08.2022 г., когато затваряме портите на пристанището, за да обявим победителите на страхотната церемония.

Награждаването в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол наистина ще е събитие, достойно дори за Посейдон,

като ще сме се погрижили да не ти липсват коктейли, красиви като морска пяна, приветливи русалки и музикална гост-звезда, която да ни пренесе в мечтаната ни лятна нощ. Очаквай още подробности, гласувай смело ето тук и не забравяй – лятото никога няма край, то просто си почива за малко.

Най-добрите барове и ресторанти по Северното и Южното Черноморие очакват твоята подкрепа!

За още морски вкус – виж Улови морето в ресторантите с морска храна в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *