За да си независима жена, ти трябват само две неща – 6000 лв. и гуру сексоложка

Живеем във времена, в които жените се справят супер, докато не дойде лятото и не решат, че им трябва семинар…и гуру

0 коментара Сподели:

Много е красиво, че настъпиха времена, в които всеки се стреми да усъвършенства себе си. Дали да се храни здравословно и да ходи на фитнес, дали да прилага различни духовни практики, за да подобри характера си, възприятията си за света, или да мине на друго ниво относно себеоценка и постигнати успехи. Всичко това ни тласка към надежда за едно по-добро бъдеще – че един ден определено ще станем по-красиви, по-добри и със сигурност по-здрави, защото вече и при Любо дюнерджията има био тиквички за 10 и 50 лв. Лошо няма и ние подкрепяме ню ейдж философиите с две ръце.

Всичко обаче рязко се обърква от красивата посока, в която е тръгналo населението, когато дойде лято.

Не само дойде лято, ами дойде и Слънчев бряг, а накрая дойде и един луксозен All Inclusive хотел, една топ известна сексоложка гуру спиритуал лидер (прочетете го бавно и го осмислете, ще ви изчакаме) и една сюрия иначе супер готини момичета, които са решили, че трябва да се усъвършенстват. Не само трябва, ами е задължително да се научат как да бъдат независими жени. Как да сервират салатата на тоя Пешо независимо някак.

Сега поспираме за секунда, преди да се пренесем под жаркото слънце на Слънчака и тези амазонки на промяната, за да вмъкнем, че въпросното самоусъвършенстване струва на милите дами в порядъка от 3000 до 6000 лв. Значи ако можеш да си позволиш тази подчертано независима сума, може да предположим, че вече си успяла и независима жена и не е нужно някой да ти обяснява как се прави,

но подробностите тук не са важни – важно е седемдневното обучение, което ще ти даде живот на върха.

Семинарът започва, а ти някак ни в клин, ни в ръкав се чудиш сега гейша ли си, момиченце ли си, богиня ли си, или тея дънки те правят дебела. Във въпросния семинар се оказва, че имаш да изпълняваш задачи или дневни предизвикателства, които сексоложката гуру спиритуал лидер, която води семинара и е запозната до съвършенство с мъжката психика и парите (нищо че е с два развода и три фалита), ти възлага на база личните ти характеристики. И се оказва, че ти, Мария от Петрич, за да си силна независима жена и да живееш живот на върха, трябва да се научиш… да просиш пари от мъже на плажа, без да те е срам. (Предлагам да замълчим всички дружно тук за секунда в памет на достойнството ти и шестте ти хиляди лева).

Идеята на тази свръхсетивна приложна психология е да се научиш как да искаш, без да те е срам, как да пърхаш с мигли и да успееш да манипулираш мъжа, за да ти даде всичко, което желаеш, в рамките на пет минути, и най-вече да се убедиш, че ти заслужаваш. Няма значение, че точно в този момент не го усещаш точно така. Няма значение, че за да изпълниш тази глупост, ти се налага да лъжеш милия Питър от Залцбург, който кротко си пие коктейла на плажа, че си си загубила чантата, а Гошо на бара, че си си заключила портфейла в колата и сега ти трябват пари за депозит в хотела.

Научиш ли се да правиш това и преминеш ли този уникален експириънс, ти със сигурност ще си вече в дъ некст левъл на личностното ти развитие.

Ти ще си се научила как да просиш пари от твой муж, а това, мила моя Мария, с три висши образования, собствена кола, кантора и къща в Петрич ще е ключът към твоя живот на върха и към твоята независимост. Останалите практики в семинара няма да ги изреждаме, защото те са също толкова „ласкави“ към женската психика, сила и красота, колкото горната, която чухте, а по-скоро ще се пуснем към изхода на Слънчака и петзвездния лукс и ще отплаваме обратно в морето на нормалността с плавно като морски бриз заключение – момичета, нищо ви няма! Не сте без половинка, защото не сте усвоили три архетипа и четири медитации, не сте без приятел, защото не сте се научили как да му просите майбахче и апартаментче, не сте по-назад, защото като Мимето не ходите на всички безумни рийтрийти, констелации и всякакви -ации, които се организират напоследък, за да ви обяснят, че трябва да се ремонтирате из основи.

Ако трябва да се научите на нещо – поспрете и послушайте себе си. Ако трябва да се промените – започнете бавно и с внимание към всяко чувство и детайл, ако ви трябва любов, изяснете си какво искате и давайте смело напред. За цялото ви лично усъвършенстване не ви е нужно нищо друго освен себе си, вашите правила, чувства и емоции и ритъмът на вашето сърце.

Прекрасни сте точно където сте – давайте напред когато и както решите.

Ако някой ви иска едни много пари, за да ви обясни, че трябва да сте нежная женщина, с богатый муж, за да сте щастлива – кажете му, че не живее тук и сега и искрено не е познал. Съветът е безплатен – от едни гуру спиритуал лидери, които обичат да си казват всеки ден, че морето е до колене и откачени семинари ни дебнат отвсякъде. Не се пускайте по това течение, дами. Не е сериозно и определено има доста по-хубави неща, които могат да ни направят лято на върха. Така както всички заслужаваме!

За още от същото – виж За какво ти е тоя дзен

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *