По пътя до щастието

Когато спортното усещане и вълнуващата динамика не накърняват обгръщащия в комфорт дизайн

0 коментара Сподели:
Mazda

Аудиосистемата в колата говори с езика на морето, което облизва златния бряг, пускам онзи жесток трак на Лана дел Рей с вкус на солени вълни и форма на отпуснати до безкрая на хоризонта клепачи.

Щастие!

Няма нужда от влогове на експерти в областта на психологията –  най-сериозните дози допамин са затворени в молекулите морски бриз. Пътуваме към територията, на която всичко може да се случи и нищо не е каквото е било, освен вятърът, който поне до довечера ще идва от югоизток. Търсим пристанища, но не непременно такива, в които акостират лодки и кораби, а онези, които приютяват, макар и като метафора, най-вкусните и най-пивките морски отбивки.

Най-любимият раздел в атласа на Go Guide започва оттук!

Това лято пътят към нежните пясъци е сигурен, интуитивен и комфортен с новата Mazda M-3 Hybrid. Носим се с бялата красавица по магистралата точно като яхта, пореща вълните край Созопол и почти можем да се закълнем, че вече усещаме солените пръски върху порите на настръхналата от вълнение кожа. Всичко наоколо олицетворява идеята за път, по време на лято. Защото какво, в крайна сметка, е лятото, ако не движение, порив;

крило, гонещо вятъра; сърфист, който се задържа на гребена на вълната само за миг, но достатъчно дълго, че да разбере целия смисъл на думата свобода.

Мощен израз на контролирана жизненост, динамични, плавни, изваяни линии – описанието на екстериора на колата звучи като описание на морето преди буря. Откриваме символи, всички до един водещи до бреговете на удоволствието, дори в най-малките детайли. Още по-добре, че моделът е хибрид – така даже в тесните улички на крайморските градчета се чувстваме съвсем на място и даже чайките са по-способни да притеснят почиващите туристи. Когато спортното усещане и вълнуващата динамика не накърняват обгръщащия в комфорт дизайн, знаем, че пътуваме с Mazda M-3 Hybrid. Когато видиш карта на Черноморието, която ти говори на езика на хедонистите, знай, че сме ние.  

Ресторантите и баровете на Северното Черноморие, които да посетиш това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *