Морска афера с грижата за косата

Обери заедно с нас даровете на възстановяващата козметка за коса, брулена от летните условия

0 коментара Сподели:
hair

Жаркото слънце ни зарежда с обилни дози щастие,

но всеки знае, че трябва и да се пазим от него. Докато мажем кожата си с високи фактори и спим спокойно, май забравяме, че и косата страда от опасните лъчи. Добрата новина е, че хора в лабораторни престилки се борят и с този проблем чрез науката, за да затворят в красиви опаковки решението му.

Скрол нататък, за да обереш заедно с нас даровете на възстановяващата козметка за коса, брулена от летните условия.

REDKEN ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Ако има едно нещо, от което увредената коса се нуждае, то това е концентрирана формула за възстановяване. Шампоанът и балсамът с лимонена киселина заздравяват увредените участъци на косъма, за да оставят косата видимо хидратирана и подхранена. Тези продукти са подходящи за всеки тип коса – от права до къдрава, с естествен цвят или боядисана, а за третираната често такава са просто must-have, особено в летните месеци.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL METAL DETOX

Знаеш ли, че в косата ти се съдържа не малко количество метал (и по-специално мед) – различно в зависимост от водата, използвана за измиване, и типа коса? Той не представлява опасност за здравето, но може да доведе до накъсване на косъма и да наруши цвета. Ето защо на помощ идва иновативната професионална серия грижа за коса Metal Detox, която неутрализира вредните въздействия на метала в косъма

– за по-здрава коса и цвят, който се задържа много по-дълго.

Иновативната съставка Гликоамин – достатъчно малка, че прониква в косъма и неутрализира метала, прави серията специална. Следващият път, когато отидеш за прическа, попитай фризьора си за професионалния протокол за употреба в салон – преди боядисване или изсветляване. След това спокойно можеш да продължиш и с продуктите за грижа вкъщи, които осигуряват по-малко накъсване и по-сияен, дълготраен цвят. Шампоанът почиства нежно косъма, като премахва натрупаните метални частици, а маската подхранва интензивно и защитава от проникване на нови вредни частици.

Още summer essentials: Слънцезащитата, на която се доверяваме

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *