Негово величество джинът: с лед, тоник и гарниш

Нашата селекция джинове за това лято леко нашепва с всяка глътка „еликсир на боговете“

0 коментара Сподели:
gin tonic

Tой не е за всеки.

Той е тръпчив, различен, със собствен характер и изключително присъствие. Перфектният джин е религия, а всички вярващи обожават вкуса му, богатия аромат и безкомпромисното качество. Нашата селекция джинове за това лято е не просто прецизна – тя леко нашепва с всяка глътка „еликсир на боговете“. Не знаем дали Посейдон е пил джин, но сме убедени в едно – на следващите страници сме подбрали всичко, заради което си заслужава потапяне на кораби, влюбване в русалки и безкрайна наслада дори в градска среда.

Лятото пристига с него под ръка, най-верния му паж – джинът!

Gin 1689

Не просто джин, а напитка за истински кралски особи, можем да консумираме 1689 просто в добре охладена чаша, върху лед, толкова много ни харесва завършеният му вкус! Залагащ на класическата рецепта от 17 в., но с добавени модерни нотки като дюля и ябълка, това е историята, която не искаме да спира да се повтаря. Идва в две разновидности, в зависимост от настроението на ваше височество – Dutch Dry и Dutch Pink.

Berkshire Botanical

Какво става, когато мастър дестилатор – Джони Нейл, се забърка в производството на една колекция напитки, родена върху 9000 акра земя в Западен Бъркшир? Истински, перфектно балансиран и вдъхновен от заобикалящата флора и фауна джин в стил botanical. Артистичен и готов за миксиране в разнообразни коктейли, Berkshire Botanical е глътката горска прохлада, която носи свежест през лятото.

Bombay Sapphire Sunset

Златните часове на топлия залез се търкулват по вътрешността на чашата с този Special Edition джин, вдъхновен от най-красивото време в денонощието. Sapphire Sunset съчетава десетте оригинални подправки на Bombay с три нови екзотики – златна куркума, бял индийски кардамон и испанска мандарина. Чудесен за коктейлни експерименти или за да издигнеш следващия Джин&Тоник на ново ниво, ето така посрещаме всички летни вечери!

Hendrick’s Neptunia

Вдъхновен от магията на морето и любопитството към дълбините, този джин в лимитирана серия е повече от мистично проявление на любимата лятна напитка. Инфюзиран с билки, характерни за югозападното крайбрежие на Шотландия и завършен със съвършени цитрусови нотки, всяка глътка от него ни пренася някъде близо до шума на вълните и лесно човек може да ни завиди за морето, което този сезон сервираме в чаша!

Glendalough

Позната като Градината на Ирландия, долината Глендалоу е родното място на този джин, който се прави бавно, а вкусът му остава в спомените вечно. Духът от бутилката нашепва диви растения и природа и няма как да е иначе, щом билките се събират ръчно само от един човек в околностите около дестилерията. Тръгваме по следите на билкаря с вкуса на Glendalough Wild Botanicals, а за истинска цветна магия, комбинираща диви рози и цветя от планината, забъркваме в чашата на лятото Glendalough Rose Gin.  

Malfy Rosa

Олицетворение на вечният и мечтаният La dolce Vita, всички летни блянове са вперили поглед към Амалфи. Събрал цялата магия и вдъхновение на крайбрежието, Malfy се ражда от любовта между Италия и морето. Сицилиански розови грейпфрути, италиански лимони, нежни билки и ръчносъбирана хвойна доставят най-свежото удоволствие във всяка глътка Malfy Rosa. А цветът на джина – ах, нежен залез във вечно лято, пълно с вдъхновение.

Джинът и неговите малки тайни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *