Касандра: Ресторантите, баровете и хотелите, които си заслужават

0 коментара Сподели:
pefkochori beach greece

Ние сме Go Guide и наша основна мисия е да се наслаждаваме на добрия вкус и сладкия живот.

Всяко лято се отправяме на юг, за да акостираме сред сините вълни на Касандра и да открием най-добрите ресторанти, най-пресните храни, най-пивките коктейли и най-удобните места за отсядане.

Хвани ни за ръка, запазили сме ти място сред най-живописните гледки.

Achinos Beach Bar

AchinosBeachBar

Разположен на брега на морето, в унисон с морския бриз, вълните и звука на щастливи хора на плажа, Achinos Beach Bar ни приветства в своята палуба от вкус. Каквото и да избереш от менюто – ще усетиш неповторимия вкус на море в устата си. Суши, салати с пресни местни подправки, плата с вкусотии, крафт коктейли и какво ли още не. А лазурния плаж – само на един поглед разстояние…

Chaniotis, Kassandra
+30 694 747 1471

Aegean Melathron

Aegean Melathron

Огромен комплекс, в който определено ще усетиш пословичното гостоприемство на гърците и ще се насладиш на пълноценната си лятна почивка. Aegean Melathron разполага с комфортни стаи, апартаменти и мезонети с невероятна гледка, както и спа център, за да балансираш енергията и всички свои сетива. Плажът е на няколко крачки от хотела, а това е всичко необходимо, за да успокоиш ума и да забравиш за забързаното ежедневие.

Kallithea, Kassandra
+30 237 402 0820

Belo Horizonte

Belo Horizonte

Най-хубавото чувство е да се събудиш, да отвориш очи и да видиш всички красиви цветове на морето, които се сменят с всеки час. Belo Horizonte ни посреща със своето тихо и спокойно местенце на Fourka Beach, където всяка стая е просторна и уютна, а страхотната гледка добавя стойност към цялото преживяване. Непременно посети тази райска капсула на метри от плажа. 

Skala Fourka, Kassandra
+30 231 022 7770

Blue carpet luxury suites

BlueCarpetSuites

С удоволствие бихме прекарали не само лятната си ваканция в райските прегръдки на Pefkochori, но и поне три от нашите девет живота. Курортът предлага гледка към най-хубавите морски залези, докато в ресторанта те очакват средиземноморски и международни ястия, както и богата закуска на шведска маса. Шикозният интериор на апартаментите ще те разглези на всяко възможно ниво, а някои от тях имат дори собствен басейн!

Pefkohori, Kassandra
+30 697 848 0028

Diamantis

Diamantis

Най-старата таверна на полуострова съществува от 1938 г. и определено е съумяла да запази традициите и автентичността на мястото. Diamantis представя най-високите стандарти в местната гръцка кухня. Едно от задължителните неща тук са ястията с морски дарове, тъй като ежедневният улов прави вкуса на прясната риба невероятен. Масите на плажа внасят романтика във всяко посещение, особено когато са придружени от красиви залези.

Siviri, Kassandra
+30 237 402 2273

Eldoris

Eldoris

Ако и ти си като нас и винаги търсиш нови вълнуващи места, непременно се отбий в Елдорис – новият плажен бар със супер приятна атмосфера. Намира се на един от любимите ни плажове на Kassandra сред златен пясък и красива сенчеста част. Ще се насладиш на добра храна и модерни кулинарни предложения, както и на всякакви изкусителни напитки. Всичко това, докато съзерцаваш морето и кристално чистите води на полуострова.

Possidi, Kassandra
+30 698 699 4887

Elephant Beach Bar

Elephant Beach Bar

Да лежиш на плажно легло със солена коса и коктейл в ръка до голяма степен описва представата ни за добре прекаран ден. На малкия плаж до Pefkohori има едно местенце за всеки бохем със свободен дух. Elephant Beach Bar е перфектен спот за вълнуващ ден край морето, но истинската магия се случва след залез. Фестивали, DJ сетове и партита, страхотна музика и зареден бар. Какво чакаш?

Pefkohori, Kassandra
+30 698 706 5570

Fortuna drinks

Fortuna

Fortuna drinks има всички предпоставки да стане новото ти любимо лятно местенце. Барът е построен на скалист плаж и панорамната гледка, която се разкрива дава много поводи за усмивки и приятни емоции. Под голямото дърво отвън споделяме романтични моменти и красиви вечери, чаши ароматно кафе, узо или вино. Коктейлите са чисто ново приключение за сетивата, така че – отбий се!

Afytos, Kassandra
+30 237 409 1158

Gozo

Gozo

Вълнуващата концепция за dine & dance определено ни впечатли и спечели! Това ново място е пълно с усмихнати, млади хора, които са преобразили голямото пространство в уникален морски спот с модерно меню и страхотни коктейли. Влюбихме се във високите тавани, красивата тераса над морето и партитата с диджеи, които запалват доброто ни настроение.

Skala Fourka, Kassandra
+30 698 695 9796

Mamalouka

Mamalouka

Mamalouka е пристанище за бохемска свобода и вкус, който ще припознаеш като свой в момента, в който стъпиш по нежния пясък. Тук всяко от традиционните ястия говори за гостоприемството и любовта, с която те посрещат. Естествените материали са един от любимите ни детайли в цялата обстановка, а гледката към Атон ни оставя без думи.

Pefkohori, Kassandra
+30 698 244 4230

Metoxi

Metoxi

По малък очарователен път от Касандрия, водещ нагоре в планината, те очаква ресторант, който да нахрани гладната ти за хубави моменти душа. Докато гледаш най-красивия залез, можеш да се насладиш на голямо разнообразие от месни специалитети, вкусни салати и традиционни мезета. Съчетай любимата пържола с някое от местните вина или пък опитай някое вегетарианско ястие. Перфектната гледка и пословичното гръцко гостоприемство правят Metoxi място, което определено си заслужава.

Kassandreia, Kassandra
+30 697 726 8210

Notos

Notos

В красивата прегръдка на лазурния хоризонт ще намериш едно специално място с много и все живописни гледки. Тук персоналът е винаги усмихнат и отзивчив, а страхотната музика ще направи вечерите ти още по-приятни. Издигащият се над скалите Notos е мястото за чаша кафе сутрин и коктейли по всяко друго време на денонощието. А ако искаш най-яките снимки за Instagram, то тук е пълно с благодатни спотове.

Afytos, Kassandra
+30 237 409 1331

Ouzerie

Ouzerie

В Ouzerie ще се насладиш на селекция от изкусителни традиционни гръцки ястия, но представени по съвременен начин. Пресните плата с морски дарове са идеални за споделяне с всички на масата, а невероятните гледки, които Sani Resort може да предложи са перфектното допълнение към тази идилия. Всичко това, в компанията на впечатляваща селекция от вина, произхождащи както от страната, така и извън нея.

Sani, Kassandra
+30 237 403 1221

Pefki Deluxe Residences

Pefki

Каква е твоята мечтана почивка? Ако разпускането в бутиков хотел с минималистичен интериор и басейн, който ще те накара да забравиш за всички тревогите звучи добре, нека те приветстваме в този оазис. За по-активите, живописният район около Pefkohori е благодатен за преходи, гмуркане с шнорхел или колоездене. Наслади се на ден край басейна с коктейл в ръка или направи почивката си активна – тук всичко е възможно!

Pefkohori, Kassandra
+30 237 406 2222

Sani Resort

Sani

Специално място, където природата и човекът съществуват в хармония. Sani Resort e семеен екологичен комплекс с безкрайни златисти плажове, обгърнати от кристално чистите води на Егейско море и великолепните борови гори на полуостров Kassandra. Наслади се на плажа, разположен до спиращия дъха нос Sani, който ще те накара да се почувстваш сякаш си в частен рай!

Sani, Kassandra
+30 237 409 9400

Strouboulis Tavern

StrouboulisTavern

Ресторантът е добре познат, както с феноменалната си автентична кухня, така и с голямото красиво портокалово дърво в градината, чиято сянка очаква да прегърне всеки прекрачил прага на таверната. Strouboulis Tavern е семеен ресторант и затова винаги тук се чувстваме като у дома. Освен грилования октопод, който е задължително да опиташ, пробвай и ризотото с морски дарове, което със сигурност, ще остане в сърцето ти завинаги.

Afytos, Kassandra
+30 237 411 1433

Thea Talassa

Thea Talassa

Тесните улички на Afytos ни отведоха до красивата гледка на Thea Talassa, която изненадва с ново местоположение на още по-живописно място, само на няколко крачки от предишното. Мястото вече е страхотен ресторант с изискана кухня и всякакви кулинарни интерпретации. Ще се насладиш на много пресни морски дарове – октоподи, риба, калмари, както и регионални вина от цяла Гърция.

Afytos, Kassandra
+30 237 409 1044

Trizoni

Trizoni

Ресторант Trizoni впечатлява с невероятната си семейна история, която стои зад успеха и качеството на ресторанта. Ще се влюбиш в двора на къщата – украсен с дървета, морски камъни и природни елементи. Ресторантът предлага голямо разнообразие от риба и не е изключено да видиш любезния домакин и запален гмуркач, да я филира пред очите ти. Но освен рибните ястия ще ти издадем и една малка тайна – тук има страхотни десерти.

Kriopigi, Kassandra
+30 237 405 1945

Villa Stasa

Villa Stasa

Ако има нещо, което си струва – то е да стигнеш до най-южната точка на Kassandra, където ще откриеш живописни залези и една от най-красивите морски гледки. Усещането е сякаш си кацнал на скалата с една едничка цел – да опиташ всички вкусни специалитети и традиционни ястия, докато опитваш домашно приготвено узо или чаша вино от подбраната листа. Отбий се, любезният персонал ще те преведе през цялото това гастрономическо изживяване.

Loutra, Kassandra
+30 237 407 1227

Zattero

Zattero Seaside bar

Барът с невероятен морски vibe, където непринудената бохемска атмосфера ни кара да искаме да прекараме целия ден на плажа. Тук свежите прохладни утрини на чаша кафе естествено се превръщат в следобедно матине или вечерни партита с цветни коктейли. Целият хоризонт е море, затова Zattero е особено подходящ за красиви снимки на усмихнати лица и незабравими летни моменти.

Skala Fourka, Kassandra
+30 699 445 1533

В Гърция – добре, но ето къде да отидеш, ако си на нашето море.
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *