Диляна Попова за всички фестивални дрехи, които искаш да носиш

0 коментара Сподели:
Диляна Попова Remix

Сезонът на фестивалите у нас, а и по-света, е разпален силно като лагерен огън на брега на морето.

Фестове край вода и планина, тридневни събития с музика на живо, фестивали за електронна музика – само от личния ти вкус към живота зависи какво ще избереш.

Въпросът какво ще облечеш пък е съвсем отделен и стои не на последно място в списъка с неща за правене преди заминаването.

Добрата новина е, че това лято Remix присъства на някои от най-свежите градски фестивали с Remix & Relax Space – онова зареждащо пространство, в което да направиш най-добрите си фестивални кадри или просто да се освежиш от горещите емоции на събитието. Обещаваме ти, че ако се снимаш сред феерията от цветове и светлини, ще постигнеш селфи, достойно за хиляди лайкове, а бонусът е, че ако го качиш с таг @remixshop.official можеш да спечелиш и ваучер за пазаруване от онлайн магазина на стойност 100 лева. Не забравяй, че когато пазаруваш от Remix, не само спестяваш пари, но и запазваш планетата по-чиста, защото намаляваш количествата вода и въглеродни емисии, които са необходими за производството на ново облекло.

Remix Relax Space
Снимка: remixshop.com

В редовете по-долу говорим с Диляна Попова, на която бихме се доверили по всеки въпрос, камо ли свързан с красотата. Срещаме се точно преди Sofia Summer Fest и разбираме, че Диляна е избрала фестивалния си аутфит именно от Remix – мястото с огромен избор и страхотни целогодишни отстъпки, а сега с намаления до 95% благодарение на любимия Summer Sale. Тук можеш да откриеш най-яките фестивални аутфити, независимо дали танцуваш през горещите дни или в прохладните нощи.

В пъстрата джунгла от възможности, как откриваш своите модни находки?
В модната джунгла май се ориентирам по-добре, отколкото където и да било  другаде. Знам какви дрехи харесвам, къде мога да ги открия и защо искам да ги имам.  Преди години модните ми находки бяха от физически магазини. Онлайн пазаруването обаче превзе всичко и постепенно започна да ми харесва. Винаги „филтрирам“ материята и избирам марки, за които съм сигурна, че не правят компромис с изработката, все едно дали дрехите са нови или second hand. Търся все повече устойчива мода, старая се да балансирам – да се грижа за стила си, но и за природата.

Диляна Попова Remix

Спомняш ли си първия фестивал, на който отиде? Какъв беше той и какъв аутфит избра за него?
Честно казано, не помня първия си фестивал. Но миналата година на Sunland в Приморско носех гумени ботуши и мини рокля. Сега, за Sofia Summer Fest, си избрах от Remix кроптоп с паднало рамо в страхотен цвят, флорален панталон от лека материя и сатенирана рокля с много тънки, кръстосани на гърба презрамки. Каубойски шапка и ботуши за контраст, и готово! Много обичам фестивалите, но за съжаление не съм ходила на достатъчно и сега започвам да наваксвам. Радвам се, че и в България вече случват такива събития на доста добро ниво.

От кой тип фестивални мацки си – бохемка, ретро, смела?
Хипарската вълна е моята!

Като малка обожавах да вадя дрехите на мама от 70-те години: мини рокли, джинси, сабо, ризи…

Харесвам цялото усещане за свобода, което хипитата носят.

Диляна Попова Remix

Можеш ли да дадеш няколко съвета за удобство на тези, на които тепърва им предстои да навлязат в тези емоции?
Гумените ботуши са перфектни за всеки фестивален терен! Ще ти трябва и малка чантичка през рамо, за да не я забравяш.

Когато се подготвяш за събитие кое е по-важно – да изпъкнеш с нещо оригинално, или да се чувстваш комфортно?
Определено си искам комфорта. Но успявам да съчетая удобството с нещо оригинално.

Смятам, че да излъчваш увереност е по-секси, отколкото да си просто провокативен.

Диляна Попова Remix

Имаш ли любими находки, нещо супер уникално, което не мислиш, че би открила, ако не бeше second hand пазаруването? 
О, да, имам доста яки vintage неща. Някои дрехи и аксесоари няма къде другаде да намеря, освен в second hand.

Устойчивата мода е едно от най-сериозните движения в света през последните години. Кои са другите стъпки, които правиш за по-зелено бъдеще?  
От години изхвърлям разделно и уча детето си на това. Разделям се и с дрехите, които вече не нося, най-лесно ми е да го правя с „Продайте на Remix” – няма нужда да изпращам информация и снимки, за да ги продам.

Харесва ми идеята, че мога да дам втори живот на онова, което вече не нося, а след това да се заредя със свежи находки.

Диляна Попова Remix

Не фестивал, но следработно парти – ела на After Work Social Club.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *