Ще имаш басейн зад блока, като дойде Коледа през юли

Най-хубавият летен месец заслужава и най-хубавата Коледа, а защо точно сега и какво да си вземете за нея – разказваме нататък

0 коментара Сподели:
Christmas in July

Юли е! Нежни вълни галят пясъка, слънцето жарко пече, по магистралите е един малък цирк, а вашият сак и джапанки жадуват само едно – Китен, Приморско и две-три менти за отскок. Точно защото именно сега е най-хубавото време от годината,

ние решаваме, че трябва да го празнуваме подобаващо и да си спретнем мини Коледа през юли.

Тоест да го украсим тоя юли, да си наредим елха от миди и пясък и да си купим всичко, което ще го направи още по-вълшебен. Идеята ни дадоха нашите супер другарчета от eMAG с тяхната ежегодната кампания Коледа през юли. Тя продължава от 19 до 24 юли и ти дава възможност да се сдобиеш със страхотни неща на страхотни оферти. Преди това обаче виж как ние сме я измислили нашата Коледа през юли, защото тя заслужава наистина гранде посрещане.

Робот прахосмукачка носи питието ни пред караваната

Значи, представи си следната картинка – лежиш си пред караваната, морето е гладко като тепсия, а красавици гравитират около теб като в клип на Милко Калайджиев, само че не са пиленца, а свежи морски русалки. На този умопомрачителен фон се провикваш „Хуаааааан!“, натискаш дистанционното и малка ултра модерна робот прахосмукачка Roborock Cleaner S5 MAX се насочва към теб, а върху нея са елегантно позиционирани запотена чаша и сладък микс от анасон и мента.

Прахосмукачката ти носи питието, едновременно почиства караваната, бунгалото, стаята или апартамента вкъщи и официално става по-празнично.

Прахосмукачката чисти перфектно, ти си почиваш и празнуваш каквото си искаш. Ако си решил да си я самоподариш или на някой близък – просто я опаковай с гирлянди и му кажи, че е Коледа, а ти си му купил нещо, което ще промени живота му завинаги. Той да си го кръщава както си иска. Хуан вече е заето.

Басейн зад блока

Ако на Нова година се събирате целия квартал зад блока, палите бенгалски огън, пеете песни и посрещате подобаващо новите 365 дни купон, то не пречи да го направите и през юли.

Ще си кажете, че е Коледа, ще наредите наоколо изкуствен сняг и като пълни гъзари по бански ще си опънете не елха, ами басейн.

И то не какъв да е басейн – басейнът Intex Prism Ultra Frame е достатъчно готин и достатъчно голям, за да ви побере всички от четвъртия етаж и останалата весела компания. Плажното коледно парти зад блока може да допълните със супер свежи хавлии, коктейли, малко цър-пър и водни пистолети. Със сигурност за него ще се говори поне до следващата Коледа през юли.

Батут и всичко е точно

Най-неприятното на всеки празник, дори и на Коледа през юли, е, когато децата скучаят и ти късат нервите до такава степен, че не можеш да се насладиш на празника. Ние сме помислили и за това и предлагаме на малките сладки джудженца да вземеш един Батут Mappy. Сега представи си – те си скачат, забавляват се, той е голям, издръжлив, безопасен, а ти съвсем спокоен показваш на лятната Снежанка защо не трябва да се влиза с пясък по дупето в шейната. Всички са щастливи и определено всички се забавляват.

Хладилник и тиган, и…

Значи, не може Коледа без коледни сладки, без едно печено прасенце, без погачка, без баничка, без пържолки после. Ето защо и ти си твърдо решен тази година да не им ядеш гадната храна по морето и да не им даваш 20 евро за една салата. Толкова си решен, че пращаш жената и детето с влака и товариш колата с какво? С хладилник с фризер Beko RCSA366K40XBN и тиган Amercook Brittany – няма да се излагаш, я!

Като е Коледа през юли, ти ще си подготвен и ‘ем ще имаш невероятен хладилник, пълен с бирички-мирички и зарзават, ‘ем ще си опържиш поне едни яйца.

Можеш и да се развихриш като истински гурме шеф на караваната на къмпинга и да им покажеш на всички, че не ти викат Дядо Мраз случайно – хо-хо-хо, да живее вкусната храна и студената бира!

Ама как без телевизор!?

Ако с приятелчетата не се съберете и не си направите една мъжка Коледа през юли, няма кога да е друг път. Значи, каниш Гошо, Кольо Брадата, Ники Фичето, Янко Менделсона и Пламката Роналдото, зареждаш всичко с алкохол и мезета и им пускаш на ултра готиния Samsung 43AU7172 всички сезони на световното, като започваш от ‘94-та! Не само започваш – ти крещиш „Госпоооод е българин!!!“ и „Честита Коледаааа, Францияяя!“. Всички си правите прически като на Наско Сираков, купувате златни кръстчета и празнувате като за последно. Можеш да вземеш за всеки случай и един гейминг модел лаптоп Gaming Lenovo IdeaPad 3 15IHU6, за да имате допълнително устройство, на което който желае да разцъка някоя готина игра след мача. На финала на този празник може всички да обелите по една мандарина, да запалите бенгалския огън и да си кажете „Честито Рождество!“

За финал и за още оферти от Коледа през юли цъкни тук, а ако ще празнуваш като истински коледен фен – да ни поканиш задължително. Ще носим елха палма и подаръци. Обещаваме!

За още от същото – виж Даваме ти най-добрия наръчник за щастлив живот тук и сега

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *