All day long on the Chaise lounge: 4 басейна в София

0 коментара Сподели:
Pool

Те са нашето спасение в жаркото лято, нашата наслада в юлските вечери и нашето уикенд бягство, когато не можем да се докоснем до голямото синьо. Басейните в града ни заслужават почетно внимание точно сега и специално за теб направихме селекция от предпочитаните ни градски водни локации през топлите дни.

Съветваме те да започнеш поне с топ три и да продължиш да плуваш нататък. Потапянето е задължително, нaсладата – пълна!

Top Secret

Луксозно бягство от градското ежедневие, в близост до центъра на София, абсолютен рай за хедонисти и бохеми, място със страхотен интериор, премиум обслужване и интелигентни хора с еднакви разбирания за живот, радост, релакс и забавление. Всичко това е Top Secret, който е любимата ни лятна дестинация, когато искаме ексклузивно преживяване на един от най-добрите басейни в София. Тук възрастовото ограничение е 18+, а всички гости имат на разположение комфортна външна и вътрешна част, ресторант със страхотен шеф-готвач, музикални сетове точно по наш вкус и бар с изумителни коктейли. Top Secret отдавна се превърна в легенда в града ни и притегателна точка за всеки, които иска да има един офис ден край басейна, обяд в красива атмосфера или лежерна среща с приятели в компанията на висок клас питиета и кристално синя вода. Може да се насладите и на зеления им кът, а за всички меломани споделяме, че това лято тук ни очакват много ивенти и събития, както и серията им концерти Summer is Music.

бул. „Климент Охридски“ 107
087 987 8878

Варадеро

Плувно-развлекателен комплекс “Варадеро” е нашият воден рай, който посещаваме от юни до септември, за да се насладим на супер удобства и развлечения – басейн за възрастни и деца, басейн с две пързалки, съблекални с душове с топла вода, воден бар, барбекю, ресторант със 150 места и градина с 40 места. Тук може да организират и вашите специални моменти – сватба, рожден ден, детско парти, корпоративно мероприятие, абитуриентски бал или юбилей. Страхотният екип ще ви осигури всичко, за да изживеете незабравими летни емоции.

ж.к. „Левски“ Г, ул. 572
0875 304 618

Аквабанкя

В самия център на Банкя е един от любимите ни плажни комплекси до София. Аквабанкя ни предлага чист въздух и страхотни удобства – най-модерният минерален басейн с олимпийски размери, детски басейн, джакузи, зона за масаж, ресторант и шатри за релакс. Очакват ви за летни емоции!

ул. Цар Освободител №2, Банкя

Комплекс „Възраждане“

Впечатляващият комплекс в парк „Възраждане“ е заобиколен от страхотна зеленина и се простира на над 6600 кв. м. Той ни привлича със закрит басейн, сауна парк, релакс зона с атриум, тангенторна вана, солна стая, 5 външни басейна, 8 пързалки, бар и зона за шезлонги. Истински летен рай!

ж.к. Зона Б-5, Парк „Възраждане“
ул. „Българска морава“ 4
088 600 1888

Задължителните места по криволичещите пътища на Касандра и Ситония това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *