Този секси, секси мъж: ние го предпочитаме горещо!

Специална празнична компилация от двете ни любими неща за добро утро – мъже и кафе!

0 коментара Сподели:

Както споменахме миналия път, идват празници и нещата трябва да са по две, по три, даже и по десет за допълнителен стимул и за повече добро настроение. Е, този път избухваме с лека сутрешна компилация, идеална за под завивките в снежните дни, гореща и определено събуждаща. Знаете как в началото на миналата година всички луднаха по снимки в социалните мрежи на готини мъже с чаша кафе в ръка. Това определено ни заинтригува и на прага на най-добрите сутрини от календара ние решихме да съберем всичко през мока, лате, фрапе, еспресо и френска преса и да ви го покажем така, както обичаме да го пием – чисто и силно, голо и прекрасно. В допълнение на ароматните чаши идват и едни господа, които си умираме да ни носят подаръци през цялата година, а ако споменем, че някои от тях правят и американски палачинки само по… настроение… сме сигурни, че всички ще си помечтаем да е Коледа през цялата година.

Някои от господата на снимките са модели, други спортисти, има и пожарникари, но най-приятното е, че има и обикновени секси момчета, които могат да те чакат в кварталното кафе, стига само да се оглеждаш добре.

Разбира се, имаме и по нещо за почитателките на горещ шоколад, но сме сигурни, че каквото и да си поискате от тези приятни симпатяги, едва ли ще ви откажат. Добавяме и малко Лени Кравиц за разкош, защото е неизбежно, а ако трябва освен приятно превъзбудени да сме и разумни, защото кафето все пак предразполага към вършене на някаква работа, се сещаме за една страхотна притча за ароматната напитка. В един хубав ден група вече завършили студенти решили да отидат на гости на своя стар професор. Той ги посрещнал, гостите се настанили. Всеки започнал да се оплаква от стреса и многобройните трудности на живота. Тогава нашият човек – професорът, предложил на своите гости кафе. Сложил на масата голяма кана с кафе, както и чаши. Чашите били различни. Имало порцеланови, стъклени, пластмасови, кристални и съвсем обикновени. Когато всички гости си сипали кафе, професорът им казал:

Ако забелязахте, всеки един от вас си избра скъпа и красива чаша, в която да си сипе кафе. Избрахте хубавите чаши, а обикновените останаха непокътнати. Всеки иска да има най-добро за себе си, което е съвсем нормално, но вашите желания са източник и на вашите проблеми. Чашата, която сте избрали, няма да промени вкуса на кафето, защото това, което искахте вие, е кафе, а не чаша. А сега помислете: животът, това е кафето. Работата, парите, длъжността, която заемате в компанията, обществото, от което сте част, това са чашите. Те са просто едни инструменти, с които поддържате живота си. Видът чаша, който имате, не променя и не определя качеството на живота. Понякога, като се концентрирате само върху чашата, забравяте да се насладите на вкуса на кафето. Ето защо насладете се на кафето, завършил той.

Ние подкрепяме историята с две ръце и ви съветваме предпразнично – насладете се на кафето и на всичко приятно, което върви с него. Особено ако е нещо такова:

Впусни се в други фантазии с книга в ръка.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *