7 човека за 7 любими неща през 2017-а: Мартин Ангелов

Говорим си със седем от любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в любими музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Има някои неща, които в края на годината някак придават блясък и завършеност на всичко, което ни се е случило. Това са онези есенции от злободневния ни живот, които обаче са толкова докосващи, че си ги мислиш, спомняш, препоръчваш и помниш поне още 12 месеца, ако не и до края на живота си. Таа… в този ред на мисли решихме да обобщим последните 365 дни на 7 човека с любимите им 7 най-обикновени неща. Все неща, които имат лексиконна популярност, но са някак винаги интересни за питане, а и за знаене…

Той е човекът, в чиято глава се роди "Колелиния" – въжената линия над земята за колелета, както и идеята за Halfbike – най-известното българско колело в наши дни.

Колко ли още гениалности се крият в главата му, не знаем, но пък успяхме да измъкнем някои неща, които явно му служат за ежедневно вдъхновение.

Песен

Portugal. The Man – "Feel It Still" – доста танцувално парче, любимите ми песни се сменят много бързо.

Филм / Сериал

The Young Pope – жесток сериал, страхотни актьори, страхотни кадри, както се казва, дяволът е в детайлите. С нетърпение очаквам продължението.

Книга

Станал съм нетърпелив и рядко си отпускам време за четене, сега съм подхванал Crossing the Chasm. Не мога да кажа, че книга ми е повлияла тази година.

Човек

От дълги години съм голям фен на Камен Донев. Това е човек, който умее да предава своята енергия и да вдъхновява. Има малък вакум за подобни хора в България, хората не се осмеляват да изразяват себе си публично.

Събитие

Скоро бях на представление на Pina Bausch, останах изненадан колко изтрещели могат да бъдат едни артисти. Действа ми много тонизиращо, когато някой прескочи границита на нормата.

Мястото

Термалните бани във Vals. Просто обожавам вода, безупречна архитектура и яка природа.

Придобивка

Едно малко късче земя в близост до София. Защото софийският въздух не е най-якото нещо на света, а може да се оправи, но на чичковците и леличките зад бюрата не им пука.

Виж какво ни каза Краси Добрев по тези въпроси.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *