„Санта Марина“ – пленителното морско преживяване

На 4 юни беше открит сезон Лято 2022 във ваканционно селище „Санта Марина“ в Созопол, а ние ти разказваме защо се отправяме натам още сега.

0 коментара Сподели:

Лятото вече официално е тук, а ние нямаме търпение да се отправим към любимите ни морски дестинации. Да си признаем, имаме си локация за всяко желание на безбрежното ни сърце и тя е съобразена с това, какво искаме да доставим като преживяване на сетивата си. Ако искаме малко див вайб, се насочваме към палатки и пусти плажове, ако желаем непретенциозно преживяване, избираме квартира под наем в някой любим град, но ако истински жадуваме премиум ваканция – категорично залагаме на ваканционно селище „Санта Марина“ в Созопол.

Разположено на българското Южно Черноморие, селището се намира само на 34 км южно от Бургас и само на 2 км северно от магнетичния Созопол.

Идваме тук заради отличното местоположение на брега, спиращата дъха гледка към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина, и страхотното обслужване, което без преувеличение наричаме безкомпромисно. Лятото официално започна и тук, защото на стилна вечеря с много настроение на 4 юни в „Санта Марина“ беше открит Сезон 2022. Сред гостите на събитието бяха партньори на FPI Hotels & Resorts – българска хотелска верига, част от която е уникалното селище, както и представители на медиите.

Марио Захариев, основател и изп. директор на „ФеърПлей Интернешънъл“, компанията зад проекта, сподели с нас: „За началото на сезона са изцяло обновени ресторантите „Вива Маре“ и „Аполония“, а басейнът пред „Вива Маре“ вече е с интегриран отопляем басейн-джакузи с джетове, нови шезлонги и чадъри. Инвестицията във „Вива Маре Бийч хотел“ възлиза над 8 милиона лева, а в останалите ресторанти и басейни – над 2 милиона лева“. Той също се надява съвсем скоро да се включат в европейски програми за енергийна ефективност, като в селището вече са взети всички необходими екосъобразни мерки за по-малък разход на електроенергия.

Ние нямаме търпение да се порадваме на обновената „Санта Марина“, която сме убедени, че този сезон ще ни предложи пленително изживяване за всички сетива и почивка, която е подходяща както за нас, които искаме да работим от морето, така и за двойки, семейства и компании.

Напомняме ти, че „Санта Марина“ печели приза „Сграда на годината“ за 2006 г.

и е първият български носител на престижната световна награда FIABCI Prix d’Excellence Golden Winner от 2014 г. Ваканционното селище се управлява от FPI Hotels & Resorts с обекти в София, Созопол и Банско и разполага с 80 вили с 1500 апартамента. Част от него е модерният „Вива Маре Бийч хотел“, който спечели наградата „Сграда на годината“ в категория „Хотели и Ваканционни комплекси“ в края на 2021 г. Градините на „Санта Марина“ ни радват с повече от 330 местни и чуждоземни дървесни и храстови видове, което ги нарежда по видово разнообразие до университетските ботанически градини в Балчик и Варна.

На разположение на гостите са 5 плувни басейна, 4 детски басейна, слънчеви тераси, рецепция, 4 тематични ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, 2 супермаркетa, 3 пул бара, кафе-сладкарница, различни магазини, спа център, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол, перално и химическо чистене, вътрешен транспорт с електрически автобуси, електрически станции за зареждане на автомобили, непосредствен достъп до 2 плажа и много други. Може да си букнеш този рай за твоята мечтана почивка още сега ето тук, а ние задължително ще те чакаме там.

За още морско настроение виж – 6 места, където да отидеш на море през септември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *