Този секси, секси мъж: празниците идват, Тони!

Нашият Мистър Декември – нещо екзотично за снежни нощи

0 коментара Сподели:

Обожаваме противоречията, особено ако са ходещи, безумно красиви и екзотични. Ето защо точно преди най-светлите празници от календара ти представяме нещо средно между мираж и бедуин. Нещо между приказка на Шехерезада и екзотична коледна играчка. Нещо като нищо друго – Тони Махфуд. Нашето съботно момче е родено точно на 2 декември 1994 г. в Хамбург, Германия, и макар заради сирийската му кръв всичко в него да крещи „лято!“, ние решихме да обърнем внимание на рождения му ден и да го провъзгласим съвсем заслужено и официално за любимия ни Мистър Декември.

В очите на този джентълмен има нещо, което ни плаши, вълнува и определено ни кара да корабокрушираме, защото не сме го виждали никъде другаде.

Синьо-сиво-бели с цвят на приключение, което не познаваме, но което искаме без скрупули. Всичко това е разположено върху смугла кожа и излъчване, заради което сме убедени, че на вратата му чакат не една и две Шехерезади за целонощно разказване на истории. Като типична зодия Стрелец Тони не остава дълго скрит от светлините на прожекторите и след като през 2011 г. започва съвсем лежерно да публикува свои фотографии и картини в социалните мрежи, за кратко се превръща буквално в сензация, а всички започват да го наричат sexy Instagram SuperStar. Той е висок точно великолепните 1.85 и малко след като предизвиква лавина в социалните мрежи, модната индустрия не го оставя да й се измъкне. В момента Тони има договор с брандове като Tom Hilfiger, Gillette и OnePiece.

Най-приятното обаче е, че този тайнствен тип не е само изумително красив, но и достааа талантлив. Започва да се интересува от изкуство още на 4-годишна възраст, а по-късно прави и първите си анимета, преди да премине към графиката. За своите скромни 20+ години в момента нашият герой е художник, фотограф, модел, комуникационен дизайнер и блогър. Тони рисува наистина фантастично, в което може да се убедиш на клипчето по-долу, като първо започва да прави портрети на популярни хора за удоволствие у дома, а след това се прехвърля към по-мащабни произведения. Използва малко цветове и предпочита монохромния вид на творбите си, но е сигурно, че почеркът му рядко се бърка. Истината е, че забелязахме първо този негов талант в youtube канала му, а след това и всичко останало.

Фотографските му умения също не са за подценяване, като снимките му може да разгледаш тук или да го последваш в социалните мрежи. В края на декември, малко преди белобрадият старец да похлопа на вратата, ни се струва чудесна идея Тони да ни разкаже не една и две приказки за лека нощ. А преди да затвориш очи и блажено да помечтаеш за черни коне, високи дюни и ароматни наргилета, имай предвид, че те очаква и специалният ни съботен Дядо Коледа в секси вариант. Точно на 31-ви – не го пропускай!

 

Ето още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *