Летният ни дом далеч от дома

Нашето място под слънцето тази година е ясно, идваш ли?

0 коментара Сподели:
къмпинг Градина

Здравей, любов!

Пътищата на удоволствието през лятото са прашни и водят до оазисите на уединението – там, където сме в хармония с природата и със себе си. Мечтите за онези сутрини, в които отваряме очи и пред погледа ни се шири морската синева, а пясъкът топли стъпалата ни, стават неукротими през юни. Крайно време е да отправим очи към дългоочакваната почивка за сезона и да се отдадем на удоволствието, което само морето дава.

Сваляме униформата на града и смело се пускаме боси към приключенията!

Посрещаме те от райските бунгала в Къмпинг Градина, предлагащи невероятни гледки и всичко необходимо, за да се кандидатират за твоя летен дом.

Заливът между Черноморец и Созопол е сякаш страница, откъсната от книга. Едва ли са голям процент хората, които никога не са стъпвали по пясъчния плаж и не са опъвали палатка под тополите. Тези обаче, които ще направят сефтето там това лято, да четат внимателно.

Къмпинг Градина ти дава възможност да избираш между каравани, едноспални и двуспални бунгала с изглед към морето или градината. Интериорът е в земни цветове, носи средиземноморския дух и усещането за пълна свобода и релакс, а верандите обещават най-красивите летни вечери. Мястото разполага с добре поддържан и просторен плаж, а кръгът на комфорта е напълно затворен – има къде да хапнеш, има какво да спортуваш, има дори и спортен магазин.

Накратко – има всичко!

Тук без проблем може да дойдеш да поработиш от плажа, както и да прекараш почивката с цялото си семейство. Най-ценната характеристика е, че ти е толкова комфортно и хубаво, че забравяш за всички ежедневни грижи. Май това е целта на всяка почивка? 

Ключът от палатката е в малките неща, а тук те съвсем не са малки.

The Foreigners: музика, която те отвежда в нови светове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *