Намери перфектната работа, където и да си

Преди вярвахме, че трябва да сме в голям град, за да имаме супер работа. Сега знаем, че успехът може да бъде с нас, където и да сме.

0 коментара Сподели:
work from home

Всеки от нас мечтае да намери най-добрата работа за себе си. Особено когато сме млади, амбициозни и жадни за нови знания и успехи, ние искаме да открием работно място, в което можем да учим, да имаме поле за развитие, да растем и да подкрепяме всичко това с отлични доходи. Ако сме от по-малък град, обаче това става трудно, защото там възможностите са ограничени. Ако се преместим в столицата или по-голям град – разходите стават значителни, новата обстановка понякога ни стресира, а предизвикателствата са двойни.

Ето защо се радваме, когато на българския пазар можем да открием компания, която ни предлага всичките си уникални възможности, независимо къде се намираме.

Компания, която да ни дава възможност да работим от къщи от всяка точка на България и отново да имаме същите супер условия като всички останали. Нашите приятели от Карготек България правят точно това. Разказваме ти повече за тях и две страхотни истории на техни служители, които вече имат комфорта да работят и да се развиват от уюта на собствения си дом и лично пространство. Виж как и ти можеш да се джойнеш към тима.

Един добър избор

Симона

Карготек е световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари. Компанията има над 11 000 служители в 45 държави по света. Центърът за споделени бизнес услуги на Карготек в София – Cargotec Business Services, отваря врати през 2017 г. Днес в него вече работят близо 450 служители, които предоставят услуги в областта на финансите, счетоводството, човешките ресурси и снабдяването на глобалните бизнес направления на Карготек. Най-хубавото е, че компанията приветства в екипа си талантливи млади професионалисти, които искат да се развиват, докато работят с най-новите системи по предизвикателни проекти в международна среда.

В отговор на променените условия още от 2020 г. служителите имат свобода да избират от къде да работят, така че да се чувстват комфортно,

да бъдат максимално продуктивни и да поддържат оптимален баланс между професионален и личен живот и да могат да обърнат внимание на важните неща в живота си. Благодарение на отличната ИТ инфраструктура и иновативните решения за дигитализация на документооборота вече е възможно да се присъединиш към екипа на компанията, независимо в коя точка на страната се намираш. Звучи добре, нали? Процесът на подбор е 100% онлайн, а за избраните кандидати компанията осигурява всичко необходимо да стартират и да се развиват в кариерата си. Те постоянно разширяват екипа си, така че сега е твоето време да се джойнеш. В момента Карготек търси и специалисти с профил финанси и счетоводство с малко или повече опит. Подсказваме, че имат и включен онбординг пакет за всички новоназначени служители, с който компанията поема разходите за престой и първоначално обучение.

Симона и Милена – двама бъдещи професионалисти

Милена

Симона Иброшева е младши специалист по управление на разплащанията в Карготек България, а Милена Цанкова – младши счетоводител. Симона е от прекрасния Гоце Делчев и за нея дистанционната работа е огромен плюс, който компанията предлага на своите служители. Симона твърди, че основната полза е, че не губи време за пътуване до офиса, а може да го използва за учене, тъй като все още е студентка. Тя и в момента работи от родния си град, където има възможност да изпълнява задълженията си в по-спокойна и тиха среда, което допринася за това да бъде по-концентрирана. Симона е избрала Карготек, защото е голяма международна компания с изключителна репутация, която дава възможност на младите хора да се развиват.

След кратко проучване, което е направила, е попаднала само на положителни отзиви и коментари от бивши и настоящи служители.

От своя страна Милена, която е от Видин, но живее и работи във Варна, е изключително благодарна на Карготек за възможността, която ѝ е предоставила компанията, защото, въпреки че Варна е голям град, трудовият пазар не е достатъчно разнообразен. Съветът ѝ към хората, които сега поемат по своя кариерен път, е да бъдат търпеливи и смело да задават въпроси: „Колегите в Карготек са изключително отзивчиви, винаги готови да помогнат. Компанията предлага страхотни възможности за кариерно развитие в различни сфери и много добра платформа за обучения. В нея можете да откриете всякаква необходима информация и разнообразни курсове, които намирам за изключително полезни и достъпни“.

За още по темата виж – 4 хибридни офиса, които ни показват предимствата на новото време

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *