TRIGAIDA с голям концерт в Sofia Live Club на 26 май

На събитието триото ще представи за първи път нови композиции

0 коментара Сподели:
TRIGAIDA photo by Night Shift Productions

TRIGAIDA  е  съвкупност от трима разнородни музикални таланта и ярки личности, намерили общ език в интерпретацията на традиционна народна музика и добавящи към нея щипка индивидуалност и модерен звук. TRIGAIDA са многоликият електронен артист и продуцент Иван Шопов (програминг),  мултиинструменталистът Георги Маринов – Хорхе (гайда и диджериду) и Ася Пинчева (вокали).

Музикантите, прочули се в цялата страна с участието си в “България търси талант”, ще представят за първи път на живо съвсем нови композиции. Към групата ще се присъединят и певици от НУФИ „Широка лъка“, които ще внесат допълнителен заряд в магията на традиционното хорово пеене в съвременен вариант.

Присъстващите в Sofia Live Club ще могат да се насладят и на специалните атмосферични визии и анимации на майсторите в жанра Electrick.Me.

TRIGAIDA  ще  изпълнят и превърналите се в любими на феновете парчета от супер успешния си дебютен албум “ELATE”.

Творбата смесва традиционен български фолклор със съвременна електронна музика, откъдето идва и оригиналното жанрово определение фолктроника. Той е щедро подплатен с вдъхновения от други музикални направления, сред които джаз, уърлд мюзик и неокласика.

Можете да резервирате място на този линк и да следите събитието тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *