Избираме най-добрия барман в България

Най-престижното състезание за бармани в света World Class 2022 отново събира най-големите мастъри зад бара, а финалът предстои.

0 коментара Сподели:
бармани

Бар културата е изкуство, а всички наши любими факири зад бара припознаваме като същински супергерои, защото са предизвиквали сетивата ни неведнъж с уникални съчетания, спайси коктейли и истински иновации в чаша. Както знаеш, ние сме видни ценители на всичко, което се случва в тази сфера, затова с удоволствие ти съобщаваме, че

ежегодното състезание World Class 2022 отново е тук, за да ни впечатли с уменията на най-добрите бармани у  нас.

В рамките на два квалификационни кръга, които се проведоха на 9 март и 27 април, участниците премериха сили в приготвянето на изкусителни коктейли. Те демонстрираха супер умения и много талант и превърнаха квалификациите в истинска наслада за всички нас. Надпреварата беше оспорвана и само десетима души успяха да се класират за финала в София. На 2 юни в голямата битка зад бара ще застанат: Манол Лазаров, Виктор Христозов, Роберто Димитров, Крис Арсов, Самуил Куртев, Юлиан Христов, Румен Христов, Павел Ненов, Антон Русчев и Борис Марков. Следи събитието във Facebook тук.

бармани

По време на българския финал мастър барманите ще трябва да впечатлят престижното жури от международни бар експерти, за да се преборят за титлата „World class барман на годината за България“. А победителят ще има честта да отлети до далечна Австралия, където ще представи България на грандиозния световен финал в Сидни през септември.

Това е и мястото, където всички най-добри представители на бар индустрията ще обменят опит и знания,

ще демонстрират умения и креативност, като оставят своя почерк на международната бар сцена. Напомняме ти, че World Class е лидер в коктейлната култура. Състезанието се провежда ежегодно в десетки държави по света, за да вдъхновява и провокира интереса към миксираните напитки.

бармани
бармани
бармани

World Class е иноватор в преживяванията и културата на консумиране на коктейли, в центъра на които стоят брандовете от луксозното портфолио Diageo Reserve – джин Tanqueray, водка Ketel One, ром Zacapa, скоч Talisker, скоч The Singleton, бърбън Bulleit, водка Cîroc, текила Don Julio и скоч Johnnie Walker.

Всеки от тях е  базиран на наследство, майсторска изработка и автентичност, използвайки качествени съставки в най-естествената им форма.

Именно World Class е връзката между най-луксозните дестилати в индустрията и професионалистите, които създават страхотни коктейли, както и с любителите, които искрено им се наслаждават. Стискаме палци на всички участници и се надяваме да сътворят истински шедьоври зад бара. Давайте, момчета, ние ще дегустираме смело!

бармани

За още бар вдъхновения – виж Барман, един Whiskey Sour моля, с аромат и история

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *