Тазгодишният Sofia Live Festival обещава истински пир за сетивата

С обявяването на последните попълнения към line up-a си, събитието ни кара да го чакаме с нетърпение

0 коментара Сподели:
Sofia Live Festival 2022

Музиката е много повече от тонове, подредени в някаква последователност до получаването на хармонично произведение. Музиката е емоция. Тя е пожар, който опустошава всичко по пътя си, тя е тих бриз, развяващ крайчето на роклята ти. Тя е способна да разруши и съгради наново всичко в сърцето ти, стига да ѝ позволиш. Музиката е изкуство, което е неотлъчно до нас в ежедневието, а фестивалите често се превръщат в хайлайт на месеца ни.

Е, юни определено ще бъде белязан от едно събитие, за което вече нямаме търпение.

Sofia Live Festival ни обещава четиридневен пир за сетивата, в който не липсват музикални сензации от българската и международната сцена. Фестивалът за градска култура и музика SOFIA LIVE FESTIVAL продължава да следва целите си и да ги надгражда, като разширява програмата си с още един фестивален ден и втора локация. Тазгодишното издание ще се проведе в Арена София (Колодрума) в Борисовата градина и ще предложи интересно българско и международно участие.

Сред последно обявените участници са имена, които ни карат да подскачаме от радост. На 23 юни започваме в Sofia Live Club с YANA, Lunikk, Babe Sila и Dena. Очаква ни перфектна симбиоза от талантливи български алтернативни артисти, унгарската R&B кралица Babe Sila и завладялата берлинския поп Dena. Следващата вечер е посветена на Kake?, The Kobras, New Generation, Acrillics, а на 25-и се местим на Арена София за още повече свобода на движенията и пространство, на което да изразим любовта си към музикантите на сцената.

Любимците на родните меломани Hayes & Y отново ще оглавят един от дните на фестивала, а именно 25-и. Към тях и вече обявените Lola Marsh ще се присъединят Dead Men’s Hat и най-младото попълнение в програмата Vianne. Талантите ѝ разцъфтяват със забележителни темпове и макар само на 18, се превърна в сензация. Lola Marsh е вдъхновение за хиляди, тя е дъга от емоции и красота. Dead Man’s Hat наскоро издадоха новото си EP Never Gonna Let You Go, с което танцуваха нежно по струните на сърцето ни и очакваме с нетърпение възможността да го чуем на живо.

Последният ден от фестивала ни предлага да чуем съвсем наскоро набралите скорост „Молец“, които следим с интерес, Silas Short, Children of Zeus и Akua Naru.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следиш страницата на фестивала във Facebook, където загряваме отсега.

Билети за второто издание на фестивала могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 40лв. за един ден и 60 лв. за двата фестивални дни, 25 и 26 юни 2022, на Арена София. Поради ограничения капацитет, билетите за 23-ти и 24-ти в Sofia Live Club ще бъдат само еднодневни.

Виж още: Editors’ choice: 6 неща, които обикнахме през май

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *