Българското видео, което превзе Times Square в Ню Йорк

Нашите приятели от Logitech пускат супер колекция клавиатури и мишки и по този повод превъртяха играта с българско видео. Виж още:

0 коментара Сподели:

Представи си следната сцена – ти си супер запален в социалните мрежи, цъкаш нонстоп уникални видеа и си истински факир в TikTok. Не само това, но мечтаеш твоето видеосъдържание да получи широка видимост, а каква по-голяма видимост от това клипчето ти да бъде излъчено на огромен екран на най-популярния площад в света – Таймс Скуеър в Ню Йорк!

Именно това направиха невероятните Logitech с инициативата си да предизвикат създатели на съдържание да вдъхновят своите последователи в TikTok да танцуват на песен, създадена специално за колекцията клавиатури и мишки Logitech POP. Тези, които успяха да вдъхновят най-много последователи да направят клипче с танца, бяха избрани да получат изключителна видимост –

части от тяхното видеосъдържание да бъде показано на огромна видеостена на Таймс Скуеър в Ню Йорк.

Това е огромна възможност, която компанията предостави на креативните инфлуенсъри, защото по този начин видимостта на българските и младите създатели на съдържание буквално се мултиплицира, тъй като средно близо 380 000 пешеходци минават през Таймс Скуеър. Други 115 000 шофьори/пътници минават с автомобили и автобуси всеки ден. Рекламните видеобордове на Таймс Скуеър могат да очакват близо 1,5 милиона импресии всеки ден, а в най-натоварените дни там пешеходците са над 460 000 души от цял свят.

За Logitech е огромна чест и привилегия да работи с талантливи създатели на съдържание по целия свят и да популяризира тяхното съдържание по този креативен начин. Най-яката новина е, че вече си имаме официален победител в инициативата за България и това е Александрина Парушева, която има над 515 хиляди последователи в социалната мрежа TikTok и всяко нейно видео е гледано над 100 000 пъти. Създателката на съдържание е известна в мрежата като Алексчето и нейното видео, заедно с тези на победителите от другите страни бе показано и популяризирано на Таймс Скуеър.

Освен готината инициатива на Logitech тяхната колекция Logitech POP, която даде повода за всичко това, също не е за изпускане. Тя включва клавиатури и мишки в 3 цветови вариации. Освен че цветовете предизвикват всеки да изрази себе си и своята ПОП индивидуалност, клавиатурите са механични и като звук и усещане за писане напомнят на пишещите машини, а с това носят и ретро вайб.

Артикулите притежават пълната гама модерна функционалност – безжична технология, работа и свързване на до три устройства,

а клавиатурата има специални емоджи бутони (които лесно могат да се сменят с допълнителните 4 капачки в комплекта), за да можете бързо да изпращате любимите си емоджита и да изразявате чувствата и емоциите си още по-лесно. Мишката е също цветна, безжична, с тих клик и специален емоджи бутон, който изважда блока за емотикони, за да направи общуването още по-лесно. POP Keys и POP Mouse са най-новите допълнения към серията Logitech Studio. Тя включва и минималистичната Pebble мишка, клавиатурите K580 и K380, и новата подложка Logitech Desk Mat.

„Серията Studio на Logitech подчертава индивидуалността на всеки“, каза Art O’Gnimh, вицепрезидент за лайфстайл бизнеса за креативност и продуктивност в Logitech. „С POP Keys и POP Mouse създадохме иновативни продукти, които целят да бъдат също толкова експресивни, колкото и ползвателите им – с ярка индивидуалност и без компромиси с продуктивността.“ Не се чуди, а разглеждай и си избирай смело едно от тези цветни супер тех съкровища!

За още технологични истории – виж Тримата мускетари от HiCast за най-интересното от света на иновациите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *