Ново място в София: Reserved Serdika Center

Дестинацията за модни превъплъщения очаква сезонните ти желания

0 коментара Сподели:
Reserved Serdika center

Пролетта е тук с всички свои цветове, настроения и вдъхновения за нов гардероб. Сезонът е особено подходящ да сменим кожата си като истински хамелеони, а тенденциите ни приканват да обиколим новите магазини, които крият красотата на модата.

Reserved е едно от местата, където разнообразието ни подтиква да сбъднем тези модни намерения.

С над 1700 магазина, разположени в над 20 страни, и с над 22 години опит в бранша брандът предлага прочит на класически модели, комбинирани с модерни кройки и висококачествени материи, а вариантите и категориите са много, така че да съумееш да облечеш цялото семейство.

Вдъхнови се за нови модни приключения

#EcoAware е част от философията им. Това означава не само визии от новите им колекции, изработени от по-устойчиви материали или продукти, ушити във фабрики, които отговарят на стандартите за намаляване на използването на природни ресурси в производствения процес. Това означава, че всички техни действия, са прилагани в стремежа към създаване на по-устойчива мода.

Магазинът в Сердика Център, който е и първият в България, отваря вратите си отново на 5 май. Обектът ще е с различен облик, по-голямо пространство и с най-новата концепция с дрехи от всички категории – жени, мъже и деца. В деня на откриването те очакват много изненади, готина DJ музика от SILLIA & MARRTOM, както и подаръци за част от първите посетители. Отваря врати в 10:00, отбий се!

бул. „Ситняково“ 48

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *