Една платформа за всички нужди на твоето животно

По-добър живот за тях, повече време за теб

0 коментара Сподели:
pet buddy

Pet Buddy е платформата, която мисли вместо теб, пестейки време и пари, докато се грижи за тях. Това, което получаваш като член всеки месец, е персонална кутия с всички необходими храни, лакомства, медикаменти и аксесоари за твоя другар – внимателно подбрани, съобразени със сезона и неговия лайфстайл, размер, възраст и диета.

Магията се случва само с 3 лесни стъпки –

регистрираш кучето или котето си, споделяш какви са предпочитания му и какъв е твоят бюджет. Членството предоставя и безплатни онлайн консултации с ветеринар, персонализиран медицински картон, достъп до библиотека и напомняния за обезпаразитяване и ваксини. Преференциалните цени с отстъпки до 25% за членове са бонус за нас, но по-важното е, че Pet Buddy има мисията да подобри техния живот. Ако и ти вярваш, че те са по-добри от нас, можеш да регистрираш домашния ти любимец споделяйки малко повече информация за него и персоналните му нужди на сайта им, а те ще ти се отблагодарят с безплатно 3-месечно членство съвсем скоро и подарък изненада към първата кутия.

Целта на услугата е никога повече да не се налага да тичаш до магазина в последния момент,

да се питаш дали си обезпаразитил с правилния медикамент спрямо сезона или кога предстои ваксина.

Ставайки член на тази платформа подсигуряваш качествен живот на твоя любимец, получаваш проактивна подкрепа в отглеждането и спокойствие, че нуждите му винаги ще бъдат задоволени. Кутията пристига до вратата ти винаги на правилното място и време така че никога да не липсва нищо на най-добрия ти приятел и ти да имаш повече време с него.

Стани част от новото поколение грижа за домашните любимци: бързо, лесно, достъпно, здравословно и професионално!

087 672 7676
info@petbuddy.bg

Виж още: Кои са четириногите суперзвезди в интернет

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *