Този секси, секси мъж: Иван, Иван, Иван!

Най-популярното име, дадено на голям процент сънародници, върви в перфектна опаковка – точно като за празник

0 коментара Сподели:

Има едни такива дни през януари, в които не искаш нищо друго освен топло одеяло и любов по много.  Има дни, в които ти се пътува постоянно и надалеч, като одеялото и любовта остават в плана. А има и други, когато просто ти се разглежда. Нещо, което пълни очите и предизвиква от онези усмивки, които за щастие ни вкарват почти винаги в неприятности. От ония приятните неприятности. Абе, въобще гледката е важно нещо. Днес е Йордановден, утре е Иванов, а на нас вече свят ни се вие, но не от празнуване, а от хубавата гледка. Гледка, висока точно 188 см, с очи и коса в цвят тъмен шоколад и мерки, звучащи като поезия от най-любимата ни – 101/80 /100.

Дами и господа, на вашите екрани по три пъти „ах“ и в унисон с празника – Иван Валериев!

Героят ни тази събота е чисто родно производство и сме сигурни, че отдавна е попаднал в полезрението ти или като коафьор, или като познато лице на Ivet Fashion Model Agency. Ние обожаваме всичко от върха на къдриците му, през златните му ръце, които се грижат за визията на не една и две популярни дами, до работата му по редица модни проекти, в които нивото е от високото. Към всичко това може да добавим рисунките по това прекрасно тяло, на които сме фенове отдавна, и факта, че Иван обожава да пътува, да твори, да комуникира и да се вдъхновява от всичко в тоя разнообразен свят.       

Роден в Благоевград преди точно 33 лета, нашето момче първоначално учи нещо, което хич не му е по вкуса, а след това следва запомнящо се за него време като барман в „Червило“ и, разбра се, основното му призвание – коафьорството. Започва като хоби, но след време се превръща в нещо повече от професия и в момента Иван прави магии в Art hair gallerie, където е сигурният beauty спот за ползотворно прекарано време. Работата като модел за Иван идва по-късно, но честно казано, тя е любимата ни част. Освен в класически сесии той се снима и в няколко доста приятни, независими проекти, за които ще ти подскажем на уше някой друг път.

В работата си е амбициозен, устремен, изпълнен с желание за развитие и според него най-секси прическата за една дама е тази, в която тя се чувства наистина добре. Добавяме, че нашият човек е супер сензитивен и държи на визуалната хармония във всичките ѝ аспекти, както и че съвсем скоро попаднахме на сайт, в който пише „кои готини българи да следваш в социалните мрежи“ и там той е описан като коафьор, модел и гръцки бог, за което ние възражения нямаме никакви! За финал, честно казано, разпитахме Иван какви са неговите трикове за перфектни януарски случки, а той ни каза, че е важно да се съсредоточим върху нещата, които наистина обичаме и ни правят щастливи, и да игнорираме всичко останало, което по някаква мистична причина скапва светлорозовото ни битие. Е, добре, слушаме – съсредоточаваме се и мислим да прекараме остатъка от месеца точно така – съсредоточени в компанията на повтаряща се мантра за щастие. Иван, Иван, Иван.

Ето и още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *