Гостите на Дарик радио. 100 фотографски портрета на Константин Вълков

Разглеждаме портрети на български президенти, премиери, министри, общественици, хора на изкуството

0 коментара Сподели:
изложба дарик радио

Журналистите в едно радио не знаят точния броя на слушателите си, не усещат тяхното внимание и реакции, не чуват ехото от думите си. Ефирът на обективната журналистика е платформа на отговорността в публичното говорене, с всички тънкости на дипломатичността да се популяризират мнения и позиции, експертни анализи, редки гледни точки, и широки дискусии.


Фотографската изложба “On Air” e групов портрет на ефира на Дарик радио, на гостите пред микрофона в студиото.

Тя е втора част от визуалния проект гоСТОЛюбив от 2019 година и поредна изложба на радиото. Автор на фотографиите е Константин Вълков — програмен директор на Дарик, а куратор – Мариета Ценова.

От 15 април в Националната художествена галерия ще те очаква селекция от 100 черно-бели фотографски портрета на публични личности – президенти, премиери, артисти, художници, финансисти, журналисти, писатели, общественици… Експонирани заедно, те са и кратка енциклопедия: кой кой е в публичното пространство.

Сред лицата, част от гоСТОЛюбив, са имена като

Борис Бонев, Надежда Нейнски, Кирил Петков, Йордан Камджалов, Елина Кешишева, Глория Петкова, Рут Колева, Теодор Ушев и още много хора, оцветяващи медийния ни пейзаж.

Линкът към събитието е тук, а събитието ще те очаква до 8 май.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *