Cappy ни дава идеалния начин да стартираме пролетта

Cappy посреща първите слънчеви дни с нова линия свежи попълнения в портфолиото си, а ние нямаме търпение да ти разкажем повече

0 коментара Сподели:
girl with orange juice

Пролетта е време за обновление. Тя е любимият ни сезон и да си признаем не бихме я заменили с нищо друго. Тя обаче е и време, в което се движим повече, мечтаем повече, събуждаме се за нови планове, преживявания, емоции.

Ето защо е добре през този сезон да дадем на тялото и имунната си система нещо наистина вкусно, полезно и зареждащо, което да влее нови сили в организма ни и да ни подготви за любимите ни топли дни.

Точно навреме нашите приятели от Cappy ни карат да се усмихнем с нова линия свежи попълнения в портфолиото си.

Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната система, костите и мускулите с основни витамини и минерали, а на нас точно това ни трябва за новия сезон. Както знаеш, вече повече от 60 години Cappy е синоним на изключително вкусни сокове, нектари и плодови напитки за цялото семейство, чиито вкусове, дизайни и опаковки не спира да усъвършенства и развива. На прага на пролетта поредната иновация на бранда провокира сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци, осигуряващи допълнителни ползи за правилното поддържане на баланса от витамини и минерали. Ето ги и новите герои на марката:

Cappy Strength Support

В сезона на възраждащия се живот Cappy Strength Support дарява с ново свежо усещане небцето с чудесния си комбиниран вкус на портокал, манго, ябълка и праскова, докато важният витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и отличната функция на мускулите.

Вземаме го с нас преди разходка, среща с приятели, поход в планината и всякаква физическа активност, защото този вкус, освен че ни е любим, помага на организма ни да се зареди с всичко необходимо, а свежестта му описваме с една дума – УАУ!

Cappy Immunity Support

Брандът предлага и още една изненада. Новият Cappy Immunity Support обещава истинска наслада и свежест с оригиналния микс от портокал, праскова, морков и ябълка, а ценните витамин С, витамин В12 и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система. И всичко това – в удобна еднолитрова опаковка, подходяща както за любимите семейни събирания вкъщи или на открито, така и за всички моменти от всекидневието, в които искаме да направим нещо добро за себе си и близките си хора. Подсказваме, че преди или след тренировка – това е идеалният ти вариант да се чувстваш наистина зареден.

Споделяме и думите на Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България: „Щастливи сме, че благодарение на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на успеха на Cappy, посветена на разбирането, че природата може да предложи всичко необходимо за пълноценното и балансирано начало на всеки наш ден.

Вярвам, че със своите вдъхновяващи вкусове и висококачествени съставки новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за усмихнат старт на деня на потребителите ни“.

А за финал ти напомняме, че новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity Support вече завладяват българския пазар и са достъпни за всички, които държат на високото качество и обичат да съчетават приятното с полезното в името на добре балансирания стил на живот.

Ако искаш здравословен живот, но не знаеш откъде да започнеш – виж Наръчник на новака във фитнеса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *