8 супержени ни разказват истории за успеха и (не)съвършенството

Олимпийски медал, новаторство в изкуството и докосване до тайните на душата – това са само някои от историите на дамите с призове She’s the ONE на Dir.bg. Виж още

0 коментара Сподели:
Shes The One

Успехът е мерило, но и отговорност. Успехът е чест, но и доказателство, че можеш още. Източник на слава, на радост за душата, но и на очаквания от другите към теб за нови постижения. И понеже ние обожаваме да слушаме истории за успеха, особено когато става въпрос за вдъхновяващи дами –

с радост ти съобщаваме, че 8 жени, които не спират да ни вълнуват с постиженията и таланта си, получиха призовете She’s The ONE на най-големия български интернет портал Dir.bg.

Те бяха връчени на изискан коктейл в галерия VIVACOM Art Hall Oborishte 5. Специалното събитие събра на една сцена отличените – актрисата Maрия Каварджикова, писателката с най-четените романи в последните години Мария Лалева, един от най-разпознаваемите издатели Жаклин Вагенщайн, психотерапевта Мадлен Алгафари, олимпийския шампион по карате сред жените Ивет Горанова, основателя на първата стрийминг платформа за визуално и сценично изкуство у нас 7Arts.bg Адрияна Петкова, емблемата на борбата срещу домашното насилие Цветелина Цекова и гуруто на майките и лекарски асистент Ася Демирева. Специалната изненада за дамите на церемонията беше музиката на Владимир Ампов – Графа.

Ние поздравяваме наградените, защото именно те са нашето вдъхновение. Те са нежните герои, чийто личен пример заслужава още една трибуна, от която да заблести. Те покоряват театрални и други сцени, побеждават противници в бой буквално и метафорично, лекуват души, вълнуват умове и сетива с изкуство и думи, борят се за каузи, някои от тях притежават и суперсилите на майки и са в помощ дори на лекарите.

Те са впрегнали таланта си, за да достигнат своята цел.

Както твърди олимпийската ни гордост Ивет Горанова – „Всеки човек трябва да има една цел! Не можеш да живееш без някаква цел, няма значение дали е малка или голяма. Важното е нещо да те води напред, да го следваш и сутрин, когато станеш, да знаеш защо си се събудил, какво искаш да постигнеш в този ден или в следващата година. Целта е най-важното!“.

През 2019 година информационният портал Dir.bg стартира традицията да дава сцена на лидери на мнение от различни сфери, които са пример за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото. Събитията She’s The ONE през март 2019 и He’s The MAN през ноември същата година поставиха началото откровените разговори с най-успешните хора в България, които споделят личните си истории и научените житейски уроци по своя път към успеха. Посветената на постиженията и пътя към успеха онлайн поредица на Dir.bg през този месец  включва специални фотосесии и откровени интервюта на осемте дами. Четвъртото издание на She’s The ONE ги предизвика с мотото (НЕ) Съвършените, за  да говорят открито за своите типично женски сила и слабости, за живота, успеха, целта, несъвършенството, големите изпитания, след които излизаме още по-силни.

Пълните интервюта на тези впечатляващи и вдъхновяващи дами може да намерите на страницата на Dir.bg и #URBN!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *