Артисти разкриват истинската си страст

Вдъхновени от историята за американския бърбън Four Roses от 1888 г. Прея, Ваня Щерева и барманът Иво Урумов отправиха откровения в социалните мрежи.

0 коментара Сподели:

Бърбънът е страст и магия. Той е откровение от вкусове и нюанси – истинска легенда за минало и бъдеще, която се преплита в перфектната глътка.

Чисто, в комбинация с невероятен коктейл или просто нашето желание в петък вечер – това питие определено е за ценители. Доказаха го и певицата Прея, писателката Ваня Щерева и барманът Иво Урумов, които

вдъхновени от историята за американския бърбън Four Roses от 1888 г. отправиха откровения в социалните мрежи.

Ние също сме запленени от каризмата на Four Roses и често именно това е нашият избор, когато искаме палитра от усещания за нашето небце, високо качесто бърбън и истинска традиция при създаването му. Дори великият Александър Глог е казал – „Има и такива жени, като скъпо уиски. Всяка глътка е пареща, но и много сладка. И остават след себе си аромат на спомени“.

Всичко тръгва от една стара легенда за страстта

Пол Джоунс-младши бил страстен дестилер на висококачествен бърбън, през повечето време не мислел за друго, докато един ден не я срещнал. Прекрасна южняшка дама, в която се влюбил преди да осъзнае, че я е погледнал. Така се разтуптяло сърцето му, че ѝ предложил брак от раз. В отговор на неговата страст тя му отвръща, че ако на следващия бал носи корсаж от рози на роклята си, то значи отговорът ѝ е „Да“.

Достолепното му очакване в заветната вечер завършва с нейното влизане в залата. Тя, облечена в прелестна рокля, се понесла към него с корсаж от четири червени рози.

Животът на Пол Джоунс се променил завинаги. Следващата си рецепта направил с такава страст, че постигнала нечуван успех. Получил се меки и гладък бърбън, който оставя нотки на круша и ябълка по небцето. Него той кръщава на заветната случка – Four Roses Bourbon.

Днес тази история стигна и до България с първата рекламна кампания на FourRoes в страната, която възхвалява страстта на артистите.

Графити артистите Arsek&Erase се включиха в кампанията с произведение на своята страст.

Four Roses Bourbon застава с четирите си рози и всичките им бодли зад истината. А тя е проста – когато правиш нещо със страст и трудностите по пътя към успеха са сладки.

Разгледай кампанията и ни разкажи за своята страст и всяка част от вашата история.

Ако с питието искаш нещо за четене – виж Най-запомнящите се куриози в историята на Оскарите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *