4 спа оазиса за истински релакс

Постигаме баланс между тялото и душата

0 коментара Сподели:
Spa massage

В един от най-чаровните месеци от годината удовлетворяваме най-големите си капризи. И понеже лятото още е мираж,

поглеждаме към най-горещите места по това време – спа оазисите в града!

Без капка свян се вслушваме в думите на Шекспир, според когото нашите тела са нашите градини, и се отправяме към институциите на удоволствието за релаксиращи и регенериращи процедури. Какво вземаме със себе си? Само най-важния атрибут от инвентара на един стопаджия в спа галактиката: хавлията.

Millennium Spa & Wellness

бул. „Витоша“ 89Б
02 445 7050

Определено един от най-впечатляващите спа оазиси, Millennium Spa & Wellness ни дава изживяване без аналог. Тук ни очакват панорамен спа басейн със солена вода, хидромасажни вани, единствената по рода си морска баня, релаксираща парна баня, ориенталски хамам, билкова сауна, приключенски душове, зареждаща пътека на здравето и какво ли още не. Подсказваме, че на място очароват и с индивидуални спа апартаменти и авторски процедури. Време е за безвремие!

Ortus Wellness

пл. „Васил Левски“
02 447 6750

Възобновяването на връзката между ум и тяло е необходимост, а в Ortus Wellness откриваме по много от любимите си спа активности, които правят този баланс възможен. Ако си в града и търсиш петзвездно спа изживяване, то тук те очакват освен фитнес зала и финландска и био сауна, парна баня, хамам, солна стая, леден фонтан, хидромасажен басейн и внимателно подбрани терапии. Съзнанието ти заслужава бягство от ежедневието, в което да се потопиш поне за няколко часа.

Thai Spa

ул. „Лъчезар Станчев“ 5
089 304 8898

В Thai Spa идваме, когато искаме невероятен тайландски масаж и неговите разновидности – терапии за глава и лице, извайване на тялото и борба с целулита, тай с масла и др. Съветваме те да пробваш ритуалите им като Злато и коприна, Тропическо бягство и Жасминово опиянение или да се насладиш на горещите вани, солна стая, инфрачервената сауна, салона за красота и солариума. Изживяването може да споделиш с любим човек, избирайки от специалните им предложения за двама.

Victoria Spa

На откриващата снимка

бул. „Kнягиня Мария Луиза“ 131
089 579 2938

Victoria Spa в хотел „Рамада“ разполага с плувен басейн, в който може да практикуваме акваспининг, водна гимнастика и водна рехабилитация, закрит басейн, джакузи, парна баня, финландска сауна, солна сауна и стая за вдишване на медицинска сол. Ние сме фенове още на тяхната турска баня, солариум, фитнес и зала за групови занимания. Фризьорски и козметичен салон, ВИП спа апартамент и азиатски масажи, изпълнявани от екип от о. Бали, също са на разположение.

От смърт до силикон: новините, които не можем да повярваме, че станаха вайръл.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *