Посрещни пролетта и “Часът на Земята” в Родопите

0 коментара Сподели:
Хвърчило

 Добре дошли в къща за гости “Хвърчило”. Там пазят родопските традиции с гордост и старание, а пространството, което са създали, е истинско превъплъщение на ценностите им – автентичност и комфорт, традиции и уют, преплетени в модерен прочит. Обичат връзката с природата и са създали най-добрите условия за това тя да бъде огромна част от преживяването и връщането към себе си!

Уютното им планинско райско кътче организира един много специален уикенд на 25 -27 март.

В Родопите, още е снежно, но пролетта бавно си проправя път, а ние нямаме търпение да я посрещнем подобаващо заедно с “Часът на Земята”, който отбелязваме по традиция в последната събота на март. За да се заредим за настъпващия ни любим сезон, от къща за гости “Хвърчило” са подготвили куп изненади, мастър клас по приготвяне на родопски специалитети, излет сред природата и вълшебна винена дегустация.

На 26 март заедно с хиляди хора по цял свят ще изгасят осветлението за 1 час, който ще имаш възможността да прекараш пред невероятната камина на “Хвърчило” и магията на пукащия огън, а гостоприемните домакини са се подготвили с чудни истории.

Повече за събитието и програма можеш да откриеш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *