Този секси, секси мъж: брада и блус. Какво повече?

Ливай Сток е всичко, от което имаме нужда за перфектен януари

0 коментара Сподели:

Dmitry Bocharov

Януари захладня и е най-вероятно да заприлича на истинска зима през идните дни, а за истинска зима няма нищо по-добро от хубава музика, хубав мъж и топла къща. За да конкретизираме – няма нищо по-добро от блус и джентълмен с разкошна брада. Та какво по-добро от блуса и брадата може да има, за бога? Ето защо за днешната събота сме подбрали нещо от висшата лига. Нещо, за което и сто китари ще са малко да изсвирим – Ливай Сток! Нашето момче ни спечели още с няколко акустични изпълнения на една не много добре настроена китара и с глас, който действа точно като малък бърбън по обедно време. Ливай е модел, музикант и освен към модата и музиката, както сам казва – има страст към моторите и живота на бързи обороти с всичко, което той включва.

 

В момента Ливай живее в Лос Анджелис и буквално превърта нета с над 614 000 последователи в социалните мрежи.

Преди това е имал разностранни интереси – компания за бижута, фирма за гравиране на слънчеви очила и още няколко дейности, които определя като временно занимание. Днес може да го видите в реклами, модни списания, на котешката пътека, както и в кампаниите на Levi's, Andaz, Equinox, Tod's, Blue Moon, Diesel, H&M, Nordstrom, Fossil и др. Представляван е от LA Models, D1 Models London и Kult Germany, а най-важната му година се оказва изминалата 2017, когато е наистина забелязан от всички важни в бизнеса. Както Ливай казва: „Отвореният ум е ключът към приключенията“, и ние напълно му вярваме като на човек, небрежно засичан да кара своя „Харли“ по хълмовете на Холивуд. Страстта му към уискито пък може би се измерва само със страстта, която влага в нещо, което отдавна е превърнал в повече от хоби – музиката.

Хубавите неща не идват сами и освен таланта да е красив, този божествен блусар се увлича по акордите преди цели 11 години и до днес свири не в една и две ъндърграунд банди. Признаваме си, че музикалните му умения не са от най-висш пилотаж, но това няма толкова голямо значение, защото Ливай сам по себе си е достатъчна причина в главата ни да звучи музика от сутрин до здрач. Ако искаш да се насладиш на това прекрасно лице и тяло, го последвай тук, а ако ти се слуша от неговата музика и не само, мястото е тук . Държим да обърнем внимание и на друго негово видео, което може да е от полза и за дамите и за господата. Господата могат да заимстват ценен опит, а дамите просто да погледат. И макар да е леко странно мъжете да си разменят съвети за прически, за нас е ок да наблюдаваме Ливай в банята достатъчно дълго, че да ни тръгне добре денят. А и след като ти разказахме вече за нашите приятели от Head Hunters, е време да видиш как го прави и Ливай Сток ето тук  – приятно гол и изчерпателен. За финал и интересен януари предлагаме още малко от същото:

 

Ето и още един секси мъж.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *