That Divine at the лоф.тъ

0 коментара Сподели:
event cover That Divine

Започваме новата година по същия начин, както завършихме старата – с много ентусиазъм и желание да продължим да се забавляваме с интересни и вълнуващи събития.

Нова и неортодоксална локация щe приюти That Divine за първото издание в столицата за 2022 г., а на палубата цяла нощ ще бъде младият и енергичен селектор със собствено отличително разбиране за динамика и енергия Марио Милев.

В chill зоната ще те очакват бармани, забъркващи магии с Tatratea и Dead Man’s Fingers, които юе те накарат да се влюбиш.

Стилът на Марио Милев можем да определим като еклектичен микс от добре подбрани звуци и богато изобилие от песни в безброй стилове – гаранция за уникално пътуване до ранните часове на деня.

Лоф.тъ е ново алтернативно складово пространство в София, предоставящо поле за изява на различни творчески проекти в арт сектора –

от изложби и творчески пърформанси до заснемане на артистични сесии, както и провеждане на музикални събития.

Лоф.тъ

Разположено на последния етаж на работеща фабрика и напълно откъснато от градския шум, мястото разкрива уникална гледка към планината и предразполага към вълнуващо музикално изживяване до зори.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Цена: 20

Купи
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *