After Work Social Club в машината на времето

Затягаме коланите за път към… времето на първите коктейли

0 коментара Сподели:
two people having cocktails

След кратка пауза After Work Social Club се завръща за двайсет и второто си издание с едно парти, което ще ни отведе чак до времето на първите коктейли.

Ако има дори малък шанс да си забравил каква е същността на събитията, припомняме – After Work Social Club е нашата сряда, средата на седмицата, която празнуваме по начина, който най-много отразява същността на Go Guide. Точно след работа, с начален час 18:30 After Work е соарето, към което да се присъединиш, ако искаш да прекараш най-добрите часове от денонощието по начина, който им приляга.

На 2 март те очакваме следработно за коктейли, разговори и нови запознанства. Локацията е KOTO на ул. „Цар Калоян“ 6, а темата – пътуване във времето.

Машината на времето на After Work вече навъртя доста километри – мина през лудите ‘20 години на миналия век, припомни ни и осемдесетарския период. Сега отново се връщаме назад във времето, за да подскажем, че всичко ново е добре забравеното старо… Този път обаче няма да се ограничаваме в конкретен период, защото, както е казал Айнщайн, „Времето е относително понятие“, а ние обичаме да се вслушваме в думите на (далеч) по-умните от нас.

Докато отпиваш от коктейлите, които този път ще бъдат вдъхновени от култови рецепти, останали ни от историческите бар книги, ще можеш да провериш дали помниш кой с кого е (в емблематична двойка). Е, вероятно не си забравил коя е спътницата в живота на Джон Ленън, но на стената на историята ще има още какво да си припомниш.

Как щеше да изглеждаш, ако вилнееше по партита например през 50-те?

Предизвикваме те да се огледаш в стената на прическите и да разбереш кой стайлинг от далечното и близкото минало най-много ти отива.

Чакаме те в КОТО на 2 март!

Какво завъртяхме на малкия екран тази седмица

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *