Ново място в София: La Opera

Хващаме те за ръка и те водим на място, където великолепната авторска кухня се съчетава с изискан лукс и още нещо.

0 коментара Сподели:

Последната частица от семейството на Opera di Mare, Лозенец, и La Opera, Пловдив – La Opera Sofia ни впечатли още с отварянето си. Тук всеки детайл е внимателно премислен, така че да носи максимална наслада за сетивата. От красивите бели тухлени стени, през топлината на дървения под, до изисканите кресла и приглушеното осветление – в La Opera Sofia знаят, че вкусната храна изисква задължително красива обстановка. Мястото е нашият избор, когато искаме да празнуваме специален повод, да прекараме добре на изискан и разточителен бизнес обяд или да вечеряме с най-любимите до сърцето ни хора.

Когато говорим за специалитети – тук повелител в кухнята е неповторимият Chef Resat!

Неговата храна е изкуство, продуктите се подбират изключително внимателно според сезона и спецификата на всяка рецепта, а изненадващите съчетания на вкусове ни изстрелват на седмото небе. Бихме ти препоръчали всичко от менюто, но държим да обърнеш специално внимание на морската храна, защото тук тя е изумителна.

Независимо дали ще избереш специалитета Джон Дори, скариди в масло, сервирани директно от огъня, калмари,  идеално приготвен и грилован на дървени въглища октопод или прясна риба, приготвена по оригинална рецепта, внимателно сервирана и oбезкостена пред теб, няма да сбъркаш. Освен морската кухня тук можеш да опиташ над 12 вида стартери, свежи салати, страхотни местни предложения, специалитети от турската кухня и какво ли още не.

Сигурни сме, че професионализмът и големият размах на Chef Resat на кулинарната арена са ни приготвили още много впечатляващи гурме изкушения, а ние нямаме търпение да ги опитаме.

Ето защо, ако искаш великолепна авторска кухня с изпипани до съвършенство рецепти, меню, изобилстващо с ястия с прясна морска храна и майсторски почерк във всяка хапка – избери La Opera Sofia. Елегантно преживяване, безупречно обслужване и изискан, но и уютен интериор – това е новото място за твоите специални поводи.

ул. „Околовръстен път“ 3
087 745 0079

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *