Удоволствието, сгушено в планината – хотел White Lavina

За когато имаш нужда от чист планински въздух, спокойствие и истински уют

0 коментара Сподели:
Lavina

Този месец сме пътешественици. Нарамваме усмивките, топлите емоции, нюха за нови емоции и любовта към природата и се отправяме към планината, която крие тайните си под бяла пелена. Не чакаме да дойде най-хубавото време от годината, а се опитваме да се придържаме към мантрата, че настоящият момент е най и всичко зависи от нас!

Няма нищо по-прекрасно от топла уютна стая с хипнотизираща гледка към белите склонове.

Хотел White Lavina  в Банско приютява жаждата ни за романтика, като ѝ дава идеалната обстановка да живее и тотално да ни обземе и пренастрои на други честоти. Мечтаем си за онази перфектна симбиоза между релакс и спорт на открито и вече знаем къде точно да я открием. Намира се само на пет минути от началната станция на кабинковия лифт,

което прави хотела перфектен избор за твоята пълноценна активна почивка.

Стаите и апартаментите са уютни и слънчеви, като напълно допринасят за твоя комфорт, а изисканият ресторант и лоби барът те очакват с интересни предложения. Приказното меню е дело на Лео Бианки, а из редовете му са класически български и модерни италиански предложения, които да съчетаеш с точното вино за повода. След вечеря можеш да се отбиеш в лоби бара, където ще те спечелят с отношение към детайла и свежи коктейли.

Тук ще дишаш и издишаш чистия планински въздух, докато опитваш от различните спортни активности и приключения, които организират и на място.

След това може заслужено да се отдадеш на масаж и спа процедури. Какво по-хубаво? Хотелът е подходящ както за семейна почивка, на която и най-малките да се чувстват добре, така и за романтичен getaway, включващ релаксиращи процедури и хармония. Невъзможно е да устоиш на повика на природата!

За финал ти казваме, че щастието е във въздуха и как ще го изживееш, зависи само от теб.

За още романтично настроение виж и любимите ни двойки в българското и световното кино.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *