Търсят се 8 пътешественици за безплатен ЕВРОтрип

Един месец, четири отбора от по двама души и 12 000 км. – теб чакат!

0 коментара Сподели:

Ние за по-добра пролетно/лятна оферта ама изобщо не се сещаме. Представи си, че си спечелил шестица от тотото, плюс двоен чийзбургер, картофки и парти в Ибиза – е, горе-долу това ти предлагат нашите приятели от „Road trip“ от Генерална дирекция „Регионална и градска политика“ на Европейската комисия, които търсят 8 луди пътешественици за безплатно едномесечно пътешествие по четири маршрута на Европа през пролетта и лятото на 2018 г. Приключенците трябва да са на възраст между 18 и 30 години и да пропътуват 12 000 км. с автомобил през едни от най-красивите кътчета, за които се сетите. Те ще са разделени в четири отбора от по двама души, като всеки тим ще премине през балтийския, дунавския, средиземноморския или атлантическия регион на Стария континент.

Пътешествениците ще бъдат подсигурени от съпровождащ екип и видеооператор, а преживяванията им ще бъдат запечатани във филм и представени в онлайн пътеводителя – „Встрани от отъпкания път“.

Приключението ти гарантира срещи с местни жители, самобитна атмосфера и култура, запознаване с нови проекти, които променят живота на хората за по-добро, както и невероятни природни пейзажи. Първоначално всички заедно ще започнете пътешествието в микробус, като споделянето на изживяването в социалните мрежи е задължително. Ние те съветваме да заложиш на удобни обувки, няколко допълнителни батерии за каквато техника се сетиш, защото снимките наистина ще са много и разбира се дежурните – документи, пари, аптечка и една българска роза за късмет. Уловката в това нереално предложение още я търсим, но тъй като не сме я намерили, казваме – кандидатстването става ето тук, а срокът е до 11 февруари 2018 г.

Ние вече попълваме, а ти не знаме още какво чакаш!

А за да пътешестваш безпроблемно ти трябват удобни кецове. Гласувай и спечели чифт преди началото на трипа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *