5 безплатни изложби, които си струва да посетиш

Няколко предложения за ежеседмичното ти размотаване.

0 коментара Сподели:

 

Поддържаме седмичното разнообразие на високо ниво. По този повод ти събрахме 5 любими изложби, които по случайност са под общия знаменател – вход: свободен. Не се колебай да ги посетиш, независимо дали си наблизо делнично или в почивните дни. Обещаваме, че няма да останеш разочарован.

Blessed to be Damned – Изложба на Явор Боянов
                   

Картините в изложбата изразяват принципа на противоположностите. Нови герои и символи, които разкриват процеса на постоянната трансмутация на отрицателно в положително. Всеки е способен да претвори страданието в удоволствие и обратното и точно за това говорят творбите на автора.

Кога: до 31 Януари
Къде: Галерия Етюд
Вход: свободен

Фотографска изложба "Simplicity.Простота"

Авторите от проекта Motif Media-Фани Бъчварова и Николай Стойков ни запознават с живота на хората живеещи в Непал, Палестина и Мароко. Какво ги вълнува и какви са емоциите им, можеш да видиш през фотографиите, а домакин на изложбата е Salted Cafe Sofia.

Кога: до 1 Февруари
Къде:Salted Cafe Sofia
Вход: свободен

СОЛ – фотографска изложба на Петър Недялков

Ако все още не си минал да разгледаш изложбата, продължаваш да имаш възможност. Петър Недялков ти поднася реалността на Индия през неговите очи. А в случая това означава черно-бялата действителност на най-индустриалния и град – Мумбай. Предизвиква те да смениш познатата перспектива!

Кога: до 30 Януари
Къде: Галерия SYNTHESIS
Вход: свободен

Bulb Collective – фотографска изложба

Фотографският колектив BULB презентира балканския неореализъм и на наша територия. Фотографиите далеч надхвърлят представата ни за снимки, те са по-скоро разказващи истории творения, които ни прехвърлят директно в динамиката на случващото се.

Кога:до 12 Февруари
Къде: PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи
Вход: свободен

Ателието на Николай Сърдъмов на гости в Къщата на София

Авторските бижутата на Ники Сърдъмов определено влизат в графата произведения на изкуството. Изложбата ще бъде страхотна възможност да прибавим някой нов артикул към колекцията си, както и да се запознаем отблизо с автора.

Кога: 25 Януари, 19:00-21:00 часа
Къде: Къщата на София
Вход: свободен

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *