Звезден януари ни очаква в Club Black White

Ако не си се наситил на хубава българска музика, споделени емоции и забавления, продължавай да четеш

0 коментара Сподели:

Въпреки че празничният сезон приключи с гръмко новогодишно празненство, в Club Black & White продължават великолепната си програма и през януари.

Пожелахме си още незабравими преживявания, които да споделим с любимите си приятели, и организаторите на събитията не ни разочароват.

Вълшебството на вечерите тук витае във въздуха и този месец! Намиращ се в комплекс Palms Merkur Royale, бул. „Витоша“ 89 Б (в сградата на Гранд хотел Милениум), клубът ни изненадва с програма, гарантираща добро настроение.

Ако не си се наситил на хубава българска музика, споделени емоции и забавления,

продължавай да четеш или следи страницата им във Facebook за повече детайли относно събитията.

На 14 януари (петък) на сцената излиза Борис Илиев, който ще извади от ръкава си най-любимите ни хитове за последната година. Зареден със свежо звучене, заразна усмивка и много енергия, той ще предаде духа си на всички присъстващи. За следващия петък Дивна се качва на сцената, за да повдигне настроението на гостите на клуба. 28 януари е датата, на която Поли Генова превзема микрофона. С великолепния си глас и присъствие, пленило всички, гледали изпълнението ѝ на Евровизия, тя е една от най-слънчевите певици у нас.

Опитай се да запазиш сили и за следващата вечер – 29,

защото латино партито на Алфредо Торес не е за изпускане. Ще има танци, смях, горещи емоции и много подметки, които да подпалим! Мястото, което всяка вечер се преобразява в пиано бар, а през останалото време очаква всички за по питие, предлага всичко онова, което би искал от една типична вечер в столицата – ще бъде повече от вълнуваща!

Една легенда, която пътува чак до звездите: Дейвид Боуи – човекът от Марс, историята албум по албум.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *