Всеки човек си има вино – кое е твоето?

Кое е твоето вино според характера и поривите на сърцето – разказваме сега

0 коментара Сподели:

Виното – нашата вечна любов, еликсирът на боговете, питие толкова фино и нежно, можещо да носи в себе си вселени от вкусови нюанси, нотки на спомени и да ни разказва легенди –

за древни времена, южни ветрове и безкрайни плодородни земи.

Това е и точният момент в годината, в който го оценяваме, защото празничните ни вечери се увеличават, уикенд срещите ни с приятели стават все повече, а гурме преживявания съпътстват всичко това.

Ето защо ти представяме трите типа персонажи, на които най-много им отиват различните видове вина, а ти можеш да избереш своя,

като подсказваме, че понякога преминаваме през всички – в зависимост от повода и настроението. Е, кое вино си, приятелю?

БОХЕМЪТ заслужава PIXELS Совиньон Блан 2020

Да си бохем е състояние на духа. Бохемите са особена порода хора, които живеят само и единствено за него – негово безкрайно удоволствено величество животът. Бохемите обичат да го усещат, да го възхваляват, да го отпиват и да го обожествяват чрез красивото. Независимо дали говорим за произведение на изкуството, съвършена дреха, впечатляваща вечеря или красив интериор.

За бохемите всеки ден е безкраен празник, който прелива от разточителни брънчове във фамозни вечери и луди нощи чак до посрещането на алени изгреви.

Ако ти си бохем, значи със сигурност притежаваш широка усмивка, смелост да тръгнеш на всяко едно приключение, обожаваш приятелите си и не можеш да си представиш нито една вечер да премине на дивана с книга в ръка. Животът постоянно те иска, а ти му даваш най-доброто от себе си. За твоята бохемска душа  и високите критерии, които има опитното ти небце – най-добрият избор е висококачественият PIXELS Совиньон Блан 2020 на New Bloom Winery. Със свеж цвят със зеленикав оттенък, нюанси на маракуя, киви, зелен пъпеш, пешън фрут и плодове със зелена кора, това вино е най-доброто от Тракийската низина, което може да опитаме.

Вкусът има пленяваща атака, цитрусова свежест, сферична дължина и забележителна хармония с апетитен финал и плодов дъх.

Съчетаваме го с пикантни блюда от морски дарове, риби, бели меса, студенопушена сьомга, азиатска кухня и меки сирена. PIXELS Совиньон Блан 2020 е особен комплимент за сетивата.

ЦЕНИТЕЛЯТ избира PIXELS Регент 2017

Ценителите най-често са начело на голяма компания, имат собствен бизнес или просто са хора, който обичат качествени и отлично изработени неща. Ценителя винаги можеш да го познаеш по детайлите – безупречно обувки, стилен часовник, перфектно изгладено сако, луксозна риза.

Те знаят как да прекарат вечер пред камината в изискан и ненатрапчив лукс и да подберат едно питие, но то да е точното.

Ако избират вечеря – тя ще е семпла, но изключително гурме, а ако посещават събитие, то ще е с малка отбрана компания. При ценителите водещо е качеството, а не количеството, затова те винаги избират най-доброто от най-доброто. За всички тях точното вино е PIXELS Регент 2017. С това червено сухо вино New Bloom Winery ни предлагат впечатляващ, богат цвят с пурпурен оттенък, интензивен и специфичен сортов аромат на тъмни плодове с нюанси на арония, черна череша, касис и синя слива.

Вкусът е приятен и хармоничен с нежен бариков финес – нотка канела и черен шоколад.

Има обем, сочна дължина, мекота и апетитен финал, а най-добрият комплимент към него са студени предястия, риба тон, патешко магре, елзаски специалитети и пикантни блюда от традиционната кухня. Вкусно е със зрели сухи меса, колбаси и особено с бялото българско саламурено сирене. PIXELS Регент 2017 е вино с характер, точно като ценителите, които безспорно ще му се насладят.

БОГИНИТЕ си подаряват PIXELS Розе от Гренаш 2020

Да си богиня означава да обичаш себе си. Ама толкова да се обичаш, че да глезиш всяка част от себе си. Да обожаваш тялото, духа и характера си и да ги обгрижваш с любов.

Богините са истинските жени, които знаят колко струват, какво могат и колко изключителни са.

Богиня е всяка жена, която заслужава най-доброто. Да си подариш чаша изтънчено вино на служебния обяд, да отпиеш глътка розе, докато прекарваш време в разкрасителни процедури, или да споделиш бутилка с приятелки е ритуал, с който трябва да глезим себе си. Времето, което подаряваме на себе си, е важно, защото с него се учим да се поставяме на първо място, а когато сме в отлична кондиция, можем да се грижим и за всички останали. За всички дами, които държат на тази философия, точният избор е PIXELS Розе от Гренаш 2020 на New Bloom Winery.

Това нежно съвършенство от Тракийската низина е с красив цвят сьомга, плодов финес с нотки на червен грейпфрут, ранна череша, малина и екзотично ухание.

Вкусът има свежо начало, богата структура, пикантна дължина с емоционален финал и плодова памет, а най-добрата му компания са вегетарианска храна, паста, пица, бели меса, риба, пернат дивеч – фазан, пъдпъдък, специалитети от морски дарове на средиземноморската кухня и меки, консистентни сирена. Подари PIXELS Розе от Гренаш на богинята в себе си!

6 неща, които обикнахме през декември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *