5 филма, които да не пропускаш в Дом на киното тази седмица

Вече ни мирише на идващия розов февруари, а да ходиш на кино винаги си е било романтично.

0 коментара Сподели:

Независимо дали ще го споделиш с приятели, с любимия човек, или ще разнообразиш личното си време, препоръчваме ти да не чакаш до идния месец, а да започнеш с глезотиите още отсега. По този повод ти събрахме пет заглавия, които ще успеят да те изкарат от топлия дом!

Посоки

Отдавна очаквахме премиерата на българския филм „Посоки“ и вече можем да му се насладим в киносалоните. Историята се развива в рамките на 24 часа и свързва съдбите на най-различен тип персонажи, всички пътуващи в таксита из софийските улици. Актьорският състав ни е познат и нямаме търпения да го видим в действие.

Кога: 29, 30, 31 януари, 1 февруари
Къде: Дом на киното
Вход: Купи билет тук

Pro Любов. Само за възрастни

Филмът е руска продукция, а главен герой е любовта. Как я запазваме и по какви начини успяваме да я съхраним във времето. Различни сексуални практики, готвене и какво ли още не преподава световният гост-лектор, изигран от Джон Малкович.

Кога: 30 януари
Къде: Дом на киното
Вход: Купи билет тук

Витоша

Документалният филм обхваща значението на планината Витоша. Не само природна забележителност, но и пряк източник на забавления и здравословен живот за всички жители на София. Филмът засяга производните проблеми като договорки между олигарси, властимащи политици, които застрашават статута ѝ на защитена зона.

Кога: 29, 30 януари
Къде: Дом на киното
Вход: Купи билет тук

Черказки хроники представяне на романа „Прашка“

Дом на киното отбелязва Радичкови дни с прожекцията, която представя един от малкото записани разговори с българския автор Йордан Радичков. В края на 90-те години писателят говори за киното, театъра, литературата, традициите и бита в България, както и за религията и народопсихологията на нашия народ.

Кога: 31 януари
Къде: Дом на киното
Вход: Купи билет тук

Въртележка

Филмът е от миналата година, блести с актьорски състав, включващ Кейт Уинслет, Джеймс Белуши, Джуно Темпъл и Джъстин Тимбърлейк. Историите на героите се преплитат на територията на увеселителния парк на Кони Айлънг през 50-те години. Романтична история, която ни завладява от първата минута!

Кога: 30, 31 януари
Къде: Дом на киното
Вход: Купи билет тук

Ето още едно предложение от Дом на киното.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *