Сериали на седмицата: Hawkeye, The Wheel of Time и Money Heist

Какво да гледаш тази седмица?

0 коментара Сподели:

Тази седмица беше изпълнена с много екшън, неочаквани обрати и прехвърчащи стрели. Разбира се, става дума за света, заключен в телевизионния екран, а единственото, което видяхме да хвърчи навън, бяха декемврийските снежинки.

Не оставяй студеното време да те депресира, а се впусни в някое от тези три завладяващи приключения, които ще разнообразят деня ти.

Hawkeye

Всяка сряда по Disney+

Ако си зажаднял за нещо ново от Marvel, не се тревожи – Hawkeye идва на помощ, за да те избави от скуката. За разлика от WandaVision, който излезе по-рано тази година, новият сериал е доста по-праволинеен, но е изпълнен с вълнуващи екшън сцени, духовит диалог и симпатична главна героиня.

Новото попълнение в редиците на авенджърите Хейли Стайнфелд чудесно си партнира с любимия ни Джеръми Ренър.

Посветените в света на комиксите, върху които са базирани епизодите, може и вече да са готови да се сбогуват с обичания супергерой, но ние тепърва опознаваме наследницата му – младата авенджърка Кейт Бишоп. При всички случаи тази поредица уцелва в десетката точно като самия Hawkeye.

The Wheel of Time

Всеки петък по Amazon Prime

Епични битки, невероятни специални ефекти и много магия ни очакват в телевизионната адаптация на фентъзи поредицата The Wheel of Time.

В главната роля e не друга, а самата Розамунд Пайк, която познаваме от култовия трилър на Дейвид Финчър Gone Girl. Този път тя влиза под кожата на вълшебницата Морейн, член на мощна магическа организация. Тя събира петима млади мъже и жени, вярвайки, че един от тях е прероденият Дракон – човек, за когото е предсказано, че притежава силата да спаси или унищожи света. Заедно шестимата потеглят на вълнуващо пътешествие, изпълнено с опасности и чудеса.

Money Heist

Този петък по Netflix

На 3 декември при нас пристига и финалният сезон на испанския сериал Money Heist. Срещаме се с екипа обирджии за последно, а от трейлъра съдим, че и този път няма да липсват преследвания, рискове и напечени сцени. Полицията наближава, а сюжетът достига до дългоочакваната си кулминация в  заключителните пет епизода. Дали Патрисия ще предаде Професора на полицията? Ще успеят ли героите да се измъкнат?

И въпросът, който всички си задаваме – наистина ли е мъртва Токио?

Нямаме търпение да открием отговорите този петък в Netflix.

Това бяха нашите сериали на седмицата, но кои са любимите ни за годината?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *