4 бръснарници, в които да смениш прическата си

Софийските бръснарници, на които да се довериш за грижата за брадата си

0 коментара Сподели:

Oт няколко години те буквално взривиха родната beauty и градска култура.

Да отидеш в бръснарница не е просто мъжки ритуал за поддържане на перфектна брада и прическа – това е религия.

Родните корифеи с бръснача и гребена имат хиляди тайни, а визията на бутиковите бръснарници пълни сетивата ни с естетика. В един от най-мъжките месеци в годината се разхождаме заедно из няколко софийски barber shops и ти обещаваме да видиш майстори в занаята.

Prison Bound

на откриващата снимка

Бар, студио за татуировки и бръснарница! Prison Bound e първото по рода си място в София, което обединява три концептуално съвместими дейности в лайфстайла на съвременния градски мъж. Интериорът моментално ще те пренесе в автентичните американски салони, а ръцете на вещите в занаята бръснари ще ти предложат чисто нова визия. Не забравяй да останеш поне за едно питие след това. Наздраве!

ул. „Ген. Гурко“ 10
089 302 3915

Red Witch Barber

Близо до Орлов мост и емблематичния „Царевецъ“ откриваме бръснарница, създадена с отношение и внимание към всеки детайл. Тук се грижат за цялостното ти преживяване и пълен релакс, а даже и за разхлаждащите напитки. Red Witch Barber ще те посрещне с професионално обслужване и обстановка, която е симбиоза между минало и настояще. В този ред на мисли тук се уповават на класиката, но не остават по-назад и с последните трендове сред прическите.

ул. „Шейново“ 22
088 825 9997

Head Hunters

Head Hunters e първата и най-голяма верига бръснарници в София, в която професионален екип с опит от различни държави ще се погрижи за твоята нова визия. Петте локации в централните квартали на София и атмосферата тип „мъжки клуб“ правят избора още по-лесен.

Balkan Barber

Те са трима братя като в приказката, но вместо златна ябълка и ламя тук ни радват със страхотна грижа за мъжката брада и коса. В бръснарницата те очаква приятна атмосфера и неповторимо изживяване, а ние потвърждаваме – това е твоето място за страхотна визия.

Виж и тези 11 тату студиа, в които да направиш следващата си татуировка

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *