Продължавай да печелиш с Go Food & Drink Awards

Go Guide Food & Drink Awards те предизвиква - гласувай и спечели!

0 коментара Сподели:

В разгара сме на  Go Food & Drink Awards, благодарение на официалните ни партньори от BG menu се радваме на възможността да изразиш гласа си в нашите 18 катеории. Вече раздадохме първите награди на много от гласувалите до момента! Всеки един глас ни прави щастливи и показва отношението ти към любимите места, в които хапваме, пийваме и споделяме приятни емоции.

Дея Донева се радва на чифт чисто нови кецове от All Star, а още първата седмица Ралица Кубадинова спечели седмичната ни награда – Нутрибулет. Освен тези изненади много от гласувалите ентусиасти се сдобиха и с един от 90-те ваучера за консумация на стойност 50 лв. в едно от номинираните заведения, затова не се колебай, гласувай и грабни.

Стикерите Recommended  са вече поставени по вратите на всички номинирани местенца. От тях избираш своите фаворити. Ние няма да спираме да разнообразяваме тръпката от гласуването с изкушаващи за теб придобивки. С тази цел в третата седмица сме ти подготвили възможността да спечелиш парфюм на Dior, един дамски и един мъжки аромат, който да остави перфектния завършек върху всяка твоя визия!

Кампанията продължава, както добре знаеш – едновременно в списанието и в специалния ни сайт awards.goguide.bg, на който можеш да дадеш своя глас. Шансът да спечелиш е постоянен. А за финал ти напомняме и за нашата премиум награда – телефон Samsung Galaxy Note 8.

В края на кампанията един от всички гласували ще го грабне, затова бъди активен и не изпускай шансовете си.


Вече нямаме търпение до официалната церемония на 22 февруари, когато всички избрани най-добри заведения ще бъдат отличени. Оставили сме отговорността за избора им в твои ръце, а събитието ще се осъществи с подкрепата на Philip Morris International, Sofia Design District, Минерална вода Михалково, Coravin, Heineken и New Bloom Winery.

Медиен партньор пък ни е Radio NOVA Bulgaria.

Гласувай, още сега!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *