10 безумни песни, които да изпееш на караоке парти

0 коментара Сподели:

Повечето от нас са пели на четката за коса като малки. Караокето връща това чувство и на големите хора – едно шантаво „изобретение“ в сферата на интерактивните развлечения.

Дава ти възможността да се раздаваш извън душ кабината, и то в компания. Думата „караоке“ означава „празен оркестър“ и идва от Япония (не съм изненадана). Често се случва да не знаеш какво точно да изпееш на караоке парти, но в крайна сметка всичко опира до забавни пърформанси, не толкова до певчески умения.

Затова реших да споделя 10 безумни песни, които гарантират шумен смях и няколко текила шота от бара.

Barbie World – Aqua

Светът е достатъчно проклет, за да го довършим с фалшиво пеене на euro dance песен за gold digger барби. Но има и  плюсове от това да избереш именно тази песен. Със сигурност знаеш текста наизуст, ще се справиш перфектно, без дори да погледнеш екрана със „субтитрите“, може да я изпълниш в дует и да се излагаш заедно с приятел, като може мъжът да изпее женските вокали, а мацката мъжките за по-голям резил.

I will always love you – Whitney Huston

Каквото и да ти е обяснявала майка ти за певческите ти умения, когато си бил малък, то тук няма съмнение, че няма да се справиш с високите ноти на тази песен, най много да си издереш гърлото и да се наложи да го успокоиш с няколко глътки концентрат. Би било супер, ако си следващата Уитни Хюстън, но шансовете ти са минимални.

My Heart Will Go on – Celine Dion

Тази песен е пълна с възможности за сценично поведение, дуети, високи честоти, фалцети, емоции и сълзи (от смях, тъга или двете заедно). Изненадай приятел, като му поръчаш тази песен (избери алфа-мъжкара в компанията) и се наслаждавайте на шоуто.

It Wasn’t Me — Shaggy and Rikrok

Да кажем, че можеш да се справиш с първата част на песента, но си представи какъв фурор ще настане, като започнеш да пееш частта на Шаги. Като цяло мислим, че след изпълнението на тази песен  сутринта на другия ден първото нещо, което ще кажеш е – It wasn’t me!

Wrecking Ball – Miley Cyrus

Избери приятел, който е излязъл от връзка или е в situationship, поръчай му да изпее тази песен и нека човекът си изкара мъката на сцената, освен това има големи шансове да има и сценично поведение и хореография. Пеенето на тълпата в знак на съпорт е гарантирано.

Mariah Carrie – All I Want For Christmas is You

Наближават празниците, а с тях и Марая Кери. Поръчай Коледа и бъди секси, гледайки хората в очите, докато пееш I just want you for my own, more than you could ever known, след което забиваш с великия инструментал и припев, на който всички ще припаднат.

Push it – Salt-N-Pepa

 Spice things Up и залагай на Salt N Pepa. Тук има от всичко по малко – секси шепот, идиотски танц, рапиране, както и място за брейк танц тип хеликоптер.

Backstreet Boys – I Want it That Way

Тук няма да пееш сам със сигурност, има възможност на сцената да се качат познати и непознати лица с огромно желание да изпеят един от най-великите припеви на света, въпроса, който мъчи и философите и Backstreet Boys – tell me why!

Right Said Fred – I’m too Sexy for my Shirt

Ако си падаш по по-смелите изпълнения, тази песен е точно за теб. Може да я съчетаеш с лек стриптийз тип (махам якето), ако си по-смел, може да пробваш да махнеш и чорапите. Тук пърформансът е ВСИЧКО – постарай се.

The Champs – Tequila

Ако пък много те мързи да пееш и искаш просто да развеселиш компанията, както и цялото заведение, може да избереш песента, в която се пее само една дума, която кара всички да поръчат шотове и да продължи нощта в „правилната“ посока. Има голяма вероятност посоката да е към къщи.

Ако се чудиш какво да слушаш днес, пусни си тези лайв изпълнения на Майли, сигурна съм, че поне едно ще ти хареса

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *