Плуваме с русалки в новия сингъл на Рут Колева Wassup

Песента носи в себе си ефирност и надежда за промяна след една сива година на напрежение и изолация

0 коментара Сподели:

С глас като на морска сирена Рут Колева ни пленява с новата си песен Wassup. Сингълът е създаден от същия екип, който стои зад предходния хит на Рут Salty: Kan Wakan и Илияна Недялкова.

Заедно тримата забъркват една музикална любовна отвара, за която няма антидот, и докато се усетиш, парчето се върти на рипийт в слушалките ти часове наред.

Клипът, режисиран от Жоро Пеев, ни омайва и ни вкарва в една неустоима фантазия. Мечтателният електронен бийт наистина напомня на носещите се над водната повърхност сапунени мехури, а естетиката, издържана в стила на Уес Андерсън, едновременно храни сетивата ни, но и ни оставя гладни за още. Ако затвориш очи, сякаш наистина се потапяш в басейн, пълен с русалки, и дори това да е просто сън, усещането сякаш продължава цяла вечност.

Песента носи в себе си ефирност и надежда за промяна след една сива година на напрежение и изолация. Още с първите звуци от интрото усещаме как цветовете в живота ни се завръщат. Намерението на самата певица е точно такова – да разчупи вкамененото ежедневие и да ни вдъхне желание за свеж нов старт.

Wassup заедно с Candy Coated, On My Way и All The Guys е едно от заглавията, които влизат в предстоящия албум на Рут, плануван да излезе на 2 февруари и да даде летящ старт на новата година.

Виж и тези музикални клипове, в които целувката е главен герой

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *