Ново място в София: San Remo Mediterranean Cuisine

0 коментара Сподели:

Новото пристанище на модерните кулинарни практики и висококачествени италиански и български продукти те очаква в поразителната сграда на Гранд Хотел „Милениум“.

Средиземноморските рецепти, дело на шеф Теодор Мавров, няма да оставят небцето и сетивата ти на мира нито за миг.

Част от специалитетите са агнешките котлети, гарнирани с пюре от грах, шамфъстък и аспержи или бавно приготвеното пуешко филе с пюре от сладък картоф и броколи романеско.

Освен главозамайващите комбинации в чиниите, тук често се организират различни кулинарни събития, които ще допринесат за атмосферата, цветовете и разнообразието на магичния ресторант. Всяко от тях обещава автентичен вкус, който ще накара сетивата ти да отпътуват в нови необятни посоки.

Всички знаем какво е казал Оскар Уайлд за изкушението – ние те съветваме да му се отдадеш с печен чийзкейк със сладко от малини, за да завършиш угощението, както подобава.

пн-нд: 00:00 – 24:00
бул. „Витоша“ 89B
02 488 4999

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *