Ново място за красота в София: Millennium Beauty Salon

0 коментара Сподели:

Красотата блести отвътре навън, но е чудесно, когато външността ни сияе със здравословен блясък. За перфектния си външен вид се доверяваме на специалисти, а новата go-to локация за разкрасителни процедури и релакс е Millennium Beauty Salon.

Великолепният салон се намира в Гранд хотел Милениум София – локация, която ни става все по-любима с всяко ново съкровище, което добавят в короната си.

Новото място за красота предлага разнообразни услуги на едно място: маникюр, педикюр, прическа, мъжко и дамско подстригване, грим и пакети с процедури, от които да избереш най-подходящата за теб.

Салонът се намира на същия етаж, където те очакват панорамният Millennium Spa & Wellness, здравословното кафе Urban Garden Café и премиум клас фитнес център. Цялата концепция на пространството е свързана със здравословния начин на живот, поддържането на добра форма и красота – отвътре и отвън.

Удобството всичко, от което имаш нужда, за да се погрижиш за здравето и външния си вид, да се намира в непосредствена близост, е несравнимо.

Интериорът е в меки цветове и текстури, които ще те накарат да се отпуснеш и да забравиш за ежедневните си задачи, докато екипът от професионалисти в Millennium Beauty Salon се грижат за теб. Можеш да си подариш истински незабравим ден, да оставиш ума и тялото си да се отпуснат, като същевременно се увериш, че излизайки от вратите им, изглеждаш перфектно. Ако ти предстои сватба, усмихнатите момичета са подготвили специални предложения, включващи спа, маникюр, педикюр, прическа, грим и грижа за лицето, с които да те поглезят и да ти помогнат да се чувстваш уверена и да изглеждаш прекрасно за големия си ден.

След индивидуална консултация в салона ще си сигурна, че твоят специален ден е също толкова важен за тях!

В Millennium Beauty Salon работят в сътрудничество със световноизвестни марки – Balmain Paris Hair Couture и ProNails, които можеш да вземеш, за да поддържаш външния си вид вкъщи, както и за подарък на приятелка. Ако пък търсиш по-специален подарък, можеш да вземеш приятелките си и да си организирате сиеста на по чаша вино след спа или пакет процедури. Избери своето преживяване и се наслади на комфорта, докато екипът се грижи за теб.

Отдай се на спокойствие и уединение преди най-важното събитие в живота ти или превърни подготовката в истинско парти в салона и сподели момента с най-близките си приятелки!

Не пропускай и 10 неща, които прави класическият българин на почивка в чужбина

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *