Един (размер) телефон за всеки джоб

Да се събереш навсякъде със Samsung Galaxy Z Flip 3

0 коментара Сподели:

Ако някой си е мислил, че телефон, червило и кардхолдър са прекалено малко принадлежности, за да се притесняваш в каква чанта ще ги побереш, значи не е запознат с всички размери дамски чанти. И ако през деня всичко изглежда лесно – голямата торба, тефтерите и гримовете вътре, то вечер уравнението често не излиза. Дали да взема портфейла, или да държа телефона в ръка? Всяко момиче познава математиката на побиране на много принадлежности в една чанта.

При първата ни среща със Samsung Galaxy Z Flip3 си помислихме точно това – край на чертежите, вече можеш да се събереш навсякъде.

Новият дизайн на Z Flip 3 е не само секси – сгънат, телефонът има квадратна форма, която перфектно се побира във всеки джоб и пасва идеално дори на малките дамски чанти. Няма да лъжем, че любимата ни характеристика при сгъващите се устройства е именно дизайнът. Възможността да го използваш като стандартен смартфон (с достатъчно голям дисплей от 6.7‘‘), когато искаш, а през останалото време да се възползваш от компактната форма, е супер и просто дава едно предимство, което изглежда беше дълго пренебрегвано.

Разбира се, Z Flip няма само две положения на тялото – сгъвката позволява почти всички възможни ъгли, което ни говори за високото качество, с което това устройство е създадено. Бонус точки отиват при водоустойчивостта и въпреки че не те съветваме да го потапяш, няколко капки няма да му сторят зло, така че спокойно си пий лимонадата, докато пишеш закъснелия репорт на лаптопа с телефона точно до дясната ти ръка.

Външният екран обаче е истинският геймчейнджър при избора именно на това устройство.

Около четири пъти по-голям в сравнение с този на предходния модел, той действително е полезен и може да бъде използван за няколко функции. Да – можеш да правиш снимки и при сгънат екран, но не само. Чрез добавяне на различни widget-и от настройките, можеш да използваш екрана, за да пускаш/превключваш музика, да следиш часа, датата и т.н., но освен това получаваш и преглеждаш нотификации.

С функционалностите на външния екран телефонът реално става използваем и в сгънато положение, което е супер по очевидна причина – не се налага да го разгъваш при всяко елементарно действие, което искаш да извършиш с него (като да видиш колко е часът например).

Ако лавандуловият цвят, който показваме на снимките в тази статия, по някаква причина не е твоят (макар че кой не би го харесал?),

Samsung Galaxy Z Flip3 се предлага още в цвят ванилия, загадъчно черно и зелено.

Възползвай се от компактния размер и камерата, за да увековечиш вкуса сезонните менюта на софийските ресторанти!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *